Restauranten
Her serveres de ordinære måltidene som er inkludert i prisen.
Middag serveres i tidsrommet 19.00 – 21.00 og er enten en rikholdig buffè med varmt og kaldt eller en 3 – retters middag.
Lunsj serveres i tidsrommet 13.00 – 15.00 og er enten 2 – retters lunsj eller buffè med varmt og kaldt.
For konferansegrupper kan vi etter avtale servere utenom disse tidspunktene.

Festmiddag
Kjøkkenet har satt sammen en rekke menyforslag til festmiddag. Menyene består av 3 retter, men kan utvides etter ønske. Det må påregnes et tillegg i pris for festmenyene.

Festmenyer Straand Hotel 2016 (PDF).

Gourmetopplevelse
Vår kjøkkensjef setter sammen en uforglemmelig 5 – retters meny. Rettene varierer etter sesong og vi benytter førsteklasses lokale råvarer. Vi dekker opp et lekkert bord og gir våre gourmet-gjester ekstra oppmerksomhet!

Telemarksbord
Vi finner frem det beste av hva Telemark har å by på. Dette er en flott buffè med mye fisk og vilt. Oppdekkingen er også litt ekstra slik at det blir et skikkelig festmåltid.

Tex – mex aften
Middag der temaet er Mexico. Meksikansk inspirert mat og drikke i temapyntet lokale.
Dette arrangerer vi i restauranten.

Stabburet
Et intimt og koselig serveringssted.
Her serverer vi god drikke og Stabburets spesialiteter er Arendals pils og en god gløgg.
Mat i enkle former kan vi også servere her. Spekemat og gryterett er populært, godt og uhøytidelig!
Stabburet passer for inntil 25 personer. Matservering for inntil 15 personer.

Restaurant
Telemarksbord
Stabburet - Norges minste vertshus
Tex-mex aften