Her følger noen forslag til aktivteter for grupper.
Vær oppmerksom på at alle aktiviteter må forhåndsbestilles og at vi tar forbehold om ledig kapasitet.

Vinsmaking
I vår koselige og intime vinkjeller tilbyr vi vinsmaking for grupper. Vi legger vekt på å severe vin av høy kvalitet og gi en presentasjon av disse.
Pris inkl. 3 vinsorter: kr 315,- pr. person
Pris inkl. 4 vinsorter: kr 420,- pr. person
Minimum 5 personer.

Stabburet
Rett nedenfor hotellet ligger Stabburet – vårt lille vertshus. Her passer det å møtes etter en lang dag i møterommet. Det er sitteplass til ca. 25 personer og ståplass til noen fler. I Stabburet kan vi servere godt drikke og/eller noe smått å bite i.
Et alternativ er å fyre opp «den sorte gryte» utenfor Stabburet og servere varm gløgg eller kakao. Da kan dere bruke Staburet som varmestue.
Priser
Leie av Stabburet: Kr 600,-
Drikke kommer i tillegg.
Varm gløgg fra «den sorte gryte»: Kr 99,-/65,- pr person (med/uten alkohol).

Pubquiz
I Skjusstasjonen Pub på hotellet legger vi opp til en egen quiz – denne kan gjerne starte opp ca. 2 timer før middag. Alle samles ned i puben og leder deler dere opp i lag. Det blir stilt spørsmål både til diverse musikk og andre temaer.
Pris kr. 175,- pr. person som inkluderer 1 enhet valgfritt drikke fra bar (mineralvann, øl eller vin), leder for pub quiz samt en enhet valgfri drikke til vinnerlaget (mineralvann, øl eller vin).

M/S Fram
Cruise i vakker innlandsskjærgård. Vår veteranbåt fra 1909 er gjort om til en flott passasjerbåt. Båten går i rute fra medio mai til oktober, og leies i tillegg ut til grupper og arrangementer av ulike slag.
Hva med et bluescruise eller et champagnecruise før middag? Kapasitet på inntil 90 personer. Inntil 40 personer ved matservering.
Les mer om båten og mulighetene om bord her.

Vinsmaking
Stabburet - Norges minste vertshus
Stabburet
MS Fram i Småstraum Sluse
MS Fram på Nisser

Foto: Svein Straumsnes