Vi ønsker at alle våre gjester skal kose seg med god mat, og vi tilpasser gjerne menyen etter gjestenes ønsker og behov. Her er en rask oversikt over serveringstilbudet, men om du savner noe, er det bare å spørre – så hjelper vi deg!

Restauranten
Her serveres de ordinære måltidene som er inkludert i prisen.
Middag serveres i tidsrommet 19.00–21.00 og er enten en rikholdig buffé med varmt og kaldt eller en treretters middag.
Lunsj serveres i tidsrommet 13.00–15.00 og er enten toretters lunsj eller buffé med varmt og kaldt.
For konferansegrupper kan vi etter avtale servere utenom disse tidspunktene.

Festmiddag
Kjøkkenet har satt sammen en rekke menyforslag til festmiddag. Menyene består av tre retter, men kan utvides etter ønske. Det må påregnes et tillegg i pris for festmenyene.

Festmenyer Straand Hotel 2018 (PDF).

Gourmetopplevelse
Vår kjøkkensjef setter sammen en uforglemmelig femretters meny. Rettene varierer etter sesong, og vi benytter førsteklasses lokale råvarer. Vi dekker opp et lekkert bord og gir våre gourmetgjester ekstra oppmerksomhet! For mindre grupper kan det også være aktuelt å spise i vinkjelleren vår – gjerne med vinsmaking i tillegg! Spør, så legger vi til rette!

Telemarksbord
Vi finner frem det beste av hva Telemark har å by på. Dette er en flott buffé med mye fisk og vilt. Oppdekkingen er også litt ekstra, slik at det blir et skikkelig festmåltid.

Texmex-aften
Middag der temaet er Mexico og meksikanskinspirert mat og drikke i et temapyntet lokale.
Dette arrangerer vi i restauranten.

Stabburet
Et intimt og koselig serveringssted.
Her serverer vi godt drikke. Stabburets spesialiteter er Arendals-pils og en god gløgg.
Mat i enkle former kan vi også servere her. Spekemat og gryterett er populært, godt og uhøytidelig!
Stabburet passer for inntil 25 personer. Matservering for inntil 15 personer.

Restaurant
Telemarksbord
Stabburet - Norges minste vertshus
Tex-mex aften