TG event tilbyr ett uttall av muligheter, både i tid og effekt. Enten det kun skal være for moro, eller om det skal være moro kombinert med faglig utbytte, som for eksempel teambygging.

Under er et utvalg av mulighetene, ta gjerne kontakt for en skreddersydd løsning!
Se også våre aktivtetstilbud for kortere alternativer.

Kontakt
For å få vite mer, ta kontakt med hotellet på telefon 35 60 90 00 eller direkte med Torbjørn i TG event: telefon 35 59 05 55 / torbjorn@tgevent.org

Team - repøvelse (utendørs i skogen)

Gunsmoke City (cowboyfest)
Vi bygger vår egen vaskeekte saloon i kursavdelingen. Med trevegger, bar, bord og benker – alt pyntet etter alle kunstens regler….da blir det Yiiiiha fra første stund! Sheriffen drar i gang med morsomme konkurranser og det er levende musikk hele kvelden.
Varighet: inntil 6 timer
Pris: tilbud på forespørsel etter gruppestørrelse. Minstepris er kr 25.000,-

Helnorsk aften
Denne kjører vi i to forskjellige varianter; Rorbu med «du skal høre mye..»-stemning og Bonderomantisk. Rorbua blir med passende trevegger, mens bonderomantikken har mer låvepreg. Levende musikk, show og moro.
Varighet: inntil 6 timer
Pris: tilbud på forespørsel etter gruppestørrelse. Minstepris er kr 25.000,-

Festdag på sykestua
Vi bygger vår egen «sykestue» og med røntgenbilder, dostol, gåstol, rullator, operasjonsbord, sengepost og fødeseng skulle man være klar for det meste! Legefrakker med tilbehør til alle. Overlegen drar i gang morsomme konkurranser. Levende musikk hele kvelden.
Varighet: inntil 6 timer
Pris: tilbud på forespørsel etter gruppestørrelse. Minstepris er kr 30.000,-

M*A*S*H militærleir
Vi setter opp vår egen lille militærleir utendørs, med stortelt, cammo-nett og rigger det hele til på militært vis. Med militære jakker og luer til alle og en 2-timers rep-øvelse med generelt teambyggende effekt, drar vi seansen i gang. Sosial hygge med levende musikk i storteltet og oppsummering av dagens strabaser.
Varighet: inntil 7 timer.
Pris: tilbud på forespørsel (max 50 personer). Minstepris er kr 35.000,-

Vikingegilde
Vi rigger til et selskapslokale av veldig gammelt format og drar i gang med primitive tvekamper for å sette standarden. Vikingdrakter til alle og et skikkelig etegilde av et langbord. Levende musikk, show og moro!
Varighet: inntil 5 timer.
Pris: tilbud på forespørsel etter gruppestørrelse.

Dixie-aften
Med stråhatter til alle og storband med glad-jazz går festen av stabelen i stor-telt som er rigget og pyntet etter alle kunstens regler. Underholdning skreddersyes etter mål, mening og gruppestørrelse. Stor grill-buffet!
Varighet: inntil 6 timer.
Pris: tilbud på forespørsel.

Fransk aften
Med rødrutete duker og kafèpreget lokale, samt alpeluer til alle, er det duket for en kveld med mye rødvin. Fransk visemusikk og franskinspirerte konkurranser.
Varighet: inntil 6 timer.
Pris: tilbud på forespørsel etter gruppestørrelse. Minstepris er kr 30.000,-