Påskeferie i Vrådal

Legg årets påskeferie til Vrådal. Straand Hotel byr på deilig mat og drikke samt flott påskeprogram.

Påskefeiring på Straand Hotel er lagt til rette slik at alle skal kunne slappe av og nyte oppholdet. Vi har aktiviteter og flott svømmebasseng som passer for hele familien. Besøk Vrådal skisenter for dager på ski. Vi tilbyr rabatterte familiepakkepriser. Hygg deg i våre hyggelige salonger når dere ønsker å slappe av etter en dag ute i Vrådals vakre natur. Påskeferie på Straand Hotel byr på et hyggelig opphold for hele familien.

Skisenteret ligger 5 kilometer fra hotellet. Les mer om Vrådal Panorama SkisenterLangrennsløyper: I Vrådal er det oppkjørte løyper både i skogen og på fjellet. Løyperapport på Skiinfo finner du her.

Vrådal Panorama
Vrådal Panorama
Vrådal Panorama