Påskeferie i Vrådal

Med rikelig med snø ligger alt til rette for en flott påskefeiring i Vrådal. Mange muligheter I nærheten av hotellet finner du både Vrådal Panorama Skisenter og langrennsløyper. Rett nedenfor hotellet har vi en akebakke. Linkene nedenfor gir deg ytterligere informasjon om de forskjellige vinteraktivitetene i Vrådal. Se våre priser på Alpinpakker for påsken 2018! Vrådal Panorama Skisenter Med bakker i alle vanskelighetsgrader og 8 – seters stolheis er dette et av Telemarks beste skisenter. Skisenteret ligger 5 kilometer fra hotellet. Les mer om Vrådal Panorama Skisenter Langrennsløyper I Vrådal er det oppkjørte løyper både i skogen og på fjellet. Løyperapport på Skiinfo finner du her Påskeprogram Programmet for påsken på Straand Hotel finner du her

Vrådal Panorama
Vrådal Panorama
Vrådal Panorama