Foto: Anita Bergland

Langs Telemarkskanalen med sykkel og båt.

I sommerhalvåret tilbyr Visit Telemark kanalpakker med sykkel, båt eller en kombinasjon av disse langs Telemarkskanalen.
Her kan du oppleve flott natur fra sjøen i Skien til bratte Daler og fjell langs Bandak.

Kanalpakke fra Skien med overnatting i Vrådal

Pakken inkluderer båttur fra Skien til Kviteseid/Spjotsodd, transfer med hotellbil/-buss fra båten til hotellet, overnatting på Quality Straand Hotel i Vrådal med frokost og middag og bussretur til Skien neste dag. Underveis på båtturen opplever du så mye som 7 sluseanlegg, inkludert Vrangfoss som er det største. Turen byr også på elveseiling og til slutt en idyllisk innseiling til Kviteseid eller Spjotsodd.
For mer informasjon eller booking besøk Visit Telemark sine websider.

 

Kanalpakke fra Ulefoss med overnatting i Vrådal

Pakken inkluderer båttur fra Ulefoss til Kviteseid/Spjotsodd, transfer med hotellbil/-buss fra båten til hotellet, overnatting på Quality Straand Hotel i Vrådal med frokost og middag. Bussretur til Ulefoss neste dag. Underveis på båtturen opplever du så mye som 6 sluseanlegg, inkludert Vrangfoss som er det største. Turen byr også på elveseiling og til slutt en idyllisk innseiling til Kviteseid eller Spjotsodd.
For mer informasjon eller booking besøk Visit Telemark sine websider.

 

Sykkeltur langs Telemarkskanalen – 110km

Her sykler du langs kanalen fra Lunde helt opp til Dalen med overnattinger i Lunde, Vrådal og på Dalen, før du tar med deg sykkelen ombord på kanalbåten fra Dalen og ned igjen til Lunde.
For mer informasjon eller booking besøk Visit Telemark sine websider.

Victoria
Spjotsodd Brygge - Foto Kåre Pedersen