Nyt aktive eller avslappende dager hos oss!
Slapp av på stranden ved Straand sommarland, ta en dukkert i innsjøen Nisser og bruk det flotte turterrenget i nærområdet vårt.

Som gjest hos oss har du tilgang til hotellets fasiliteter, med blant annet flott svømmebasseng og badstue samt Straand sommerland som kan friste med flott badestrand og en dukkert i innsjøen Nisser i tillegg til aktivitetsområdet for barn.
Utenfor hotellet har vi også en flott stor terrasse som byr på utsikt over Nisser samt fjellene i bakgrunnen. Her serveres det god mat og drikke. Og har du lyst på en sigthteseeingtur på øvre del av Nisser og kanalene og slusene mellom Nisser og Vråvatn så ligger vår egen veteranbåt MS Fram klar til å ta deg med i Vrådals vakre innlandsskjærgård.

Se sommerbrosjyren 2019 nederst for mer info og ideer!