5-retters gourmetaften

Lørdag 7. september serveres Straand Hotels 5-retters gourmetmeny med utvalgte viner.
Det er lagt vekt på gode lokale råvarer og kortreist mat. Begrenset antall plasser.
På kvelden er det levende musikk i hotellets dansebar eller pianobar.
Du kan også benytte anledningen til å ta en tur med veteranbåten MS Fram  som går fra Straand brygge rett nedenfor hotellet lørdag kl 15:00. Opplev Vrådals vakre natur fra Nisser.

 

Meny:

  • Kamskjell med blomkålpurè, ristet bacon og balsamico
  • Shashimi av telemarksrlye med avocado og mangosalsa
  • Hjemmegravet elgfilet med rugbrødchips og granskuddsirup
  • Andebryst fra Holte gård med sellerirotkrem, ovnsbakte amadinepoteter, grønn asparges og appelsinsaus
  • Solbæris fra Seljord med ristede pistasjnøtter og lønnesirup