God, tradisjonsrik mat

 

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

svømmer

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Du bor godt på Straand

Hotellet har 125 trivelige og velutstyrte rom, alle med TV, minibar og telefon. Trådløst internett. Vi har handicap- og allergirom.

Gammel stil

I den opprinnelige delen av hotellet er den gamle stilen ivaretatt. De gamle tømmerveggene bidrar til en varm atmosfære.

Fellesarealer

Sentralt i hotellet er de gamle stuene med varme, laftede tømmervegger, samleobjekter og tradisjonsmøbler. I disse rommene er det en rolig og komfortabel atmosfære som innbyr til avslapning og rolige stunder enten du er alene eller sammen med andre.

Standard dobbeltrom

Rommene inneholder 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng, skrivebord, lenestol eller sofa, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj eller badekar, wc og hårføner.

Standard enkeltrom

Rommene inneholder seng, skrivebord, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner.

Familierom

Rommene inneholder dobbeltseng, dobbel sovesofa, skrivebord, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner.

Demi - suiter

I første etasje er det soverom med dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, minibar og bad med dusj, wc og hårføner.I annen etasje er det stue med sofa og TV samt en deilig balkong.

Jubileumsrom

Det er både enkelt- og dobbeltrom med tømmervegger, tradisjonelle møbler og en helt spesiell atmosfære. Alle jubileumsrommene inneholder seng, skrivebord, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner.

Handicaprom

Rommene har brede dører, store bad og er ellers romslige med god plass til rullestol. Rommene har dobbeltseng, TV, telefon og minibar.I tillegg er det sovesofa med plass til evt. ledsager. Rommene har stort bad med dusj, wc og hårføner.

Dersom det er behov for stol i dusjen eller forhøyer til toalettet, så gi vennligst beskjed i god tid før ankomst. Denne typen rom har vi to stykker av. I tillegg kan noen av våre familierom også brukes som handicaprom.

Fellesarealer

In hac habitasse platea dictumst. Maecenas non tortor nibh. Duis in feugiat leo. Proin sed risus ullamcorper, congue justo non, scelerisque turpis. Ut euismod leo at elit mattis fringilla.