Book nå!

God, tradisjonsrik mat

Vi gir deg en deilig smak av Telemark og Norge.

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

svømmer

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Bo og spis godt på Straand

Når du kommer på besøk hos oss på Straand, kan du både sove og spise godt. Hotellet har 125 trivelige og velutstyrte rom, alle med TV, minibar, telefon og trådløst internett. Vi har handicap- og allergirom. Straand er kjent for deilig hjemmelaget og tradisjonsrik mat, og vi serverer deg både lokale, norske og eksotiske smaker.

Gammel stil

I den opprinnelige delen av hotellet er den gamle stilen ivaretatt. De gamle tømmerveggene bidrar til en varm atmosfære.

Fellesarealer

Sentralt i hotellet er de gamle stuene med varme, laftede tømmervegger, samleobjekter og tradisjonsmøbler. I disse rommene er det en rolig og komfortabel atmosfære som innbyr til avslapning og rolige stunder enten du er alene eller sammen med andre.

Standard dobbeltrom

Alt ligger til rette for et hyggelig opphold for to personer på Straand. Dobbeltrommene våre inneholder 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng, skrivebord, lenestol eller sofa, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj eller badekar, wc og hårføner.

Standard enkeltrom

Du bor også godt alene på Straand. Enkeltrommene inneholder seng, skrivebord, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner.

Familierom

Kommer du med hele familien? Da har vi familierom med dobbeltseng, dobbel sovesofa, skrivebord, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner.

Demi-suiter

Ønsker du det lille ekstra? Da er demi-suitene våre noe for deg. I første etasje er det soverom med dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, minibar, kaffemaskin og bad med dusj, wc og hårføner. I annen etasje er det stue med sovesofa og TV samt en deilig balkong.

Historiske rom

Ønsker du å føle litt ekstra på hotellets historiske sus? Da kan vi tilby både enkelt- og dobbeltrom i historisk stil med tømmervegger, tradisjonelle møbler og en helt spesiell atmosfære. Alle jubileumsrommene inneholder seng, skrivebord, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner.

Handicaprom

Ønsker du et rom med ekstra god tilgjengelighet? Handicaprommene våre har brede dører, store bad og er ellers romslige med god plass til rullestol. Rommene har dobbeltseng, TV, telefon og minibar. I tillegg er det sovesofa med plass til eventuell ledsager. Rommene har stort bad med dusj, wc og hårføner.

Dersom det er behov for stol i dusjen eller forhøyer til toalettet, så gi vennligst beskjed i god tid før ankomst. Denne typen rom har vi to stykker av. I tillegg kan noen av våre familierom også brukes som handicaprom.

Fellesarealer

In hac habitasse platea dictumst. Maecenas non tortor nibh. Duis in feugiat leo. Proin sed risus ullamcorper, congue justo non, scelerisque turpis. Ut euismod leo at elit mattis fringilla.