fbpx
Document

Høstweekender på Straand

Høsten 2020

Høstens femretters gourmetmeny

Høsten er i anmarsj, og da er det tid for Straands femretters gourmetaften. Det er lagt vekt på gode, lokale råvarer og kortreist mat. Du kan nyte akevittgravet røye, hjortecarpaccio, kantarellrisotto, lammecarré og tjukkmelksorbet med multer.

Pris: 970,- pr pers.

Oktober

Høstferie –uke 40 og 41​​

Vrådal og Telemark byr på mange flotte opplevelser. Hos oss kan du ta en «køfri» topptur til Venelifjell, Hægefjell og Roholtsfjell eller slappe av i en av våre koselige salonger i den historiske delen av hotellet. På hotellet kan vi friste med svømmebasseng, lekerom, hjemmelaget mat og egen barnekino. Ta med ludo, kinasjakk eller kort og lag din egen spillekveld i en av våre hyggelige salonger. Familietilbud: Bo 4 netter, betal for 3!

November

Velkommen til musikalsk måned med levende musikk hver helg  fra pianobaren. For niende gang arrangeres Straandfestivalen. Det blir musikk både fredag og lørdag kveld. Bli med på en livlig helg med mye god musikk og dans. God hjemmelaget mat fra vårt kjøkken og flott natur.

Julebord

Flott julebord med underholdning.
No Problem: 
lørdag 14. november og 5. desember.
Gunstrøm fra Dizzie Tunes:  
lørdag 21. november.
Sputnik: 
lørdag 28. november.
Smaken av Telemark m/ Bodil Nordjore: 
lørdag 12. desember.

Kun julebord: kr 630 per person. Kr 1555 per pers i dobbeltrom fra lørdag til søndag med julebord og frokost.

9–11. Oktober: Danseweekend med Contrazt

Populære Contrazt – festfolkets favorittdanseband – spiller igjen opp til dans på Straand Hotel! Pris: kun inngang: 300 kr per pers. Middag og inngang kr 750 per pers.

16–18. Oktober: Smalahove

Etter en flott tur på fjellet inviterer vi til gourmetmåltid med smalahove. På få år har retten opparbeidet seg status fra hverdagsmat til festmat. Treretters meny. Det er begrenset antall plasser, så bestill i god tid.
Pris: 615 kr per pers.

23–25. oktober: Viltweekend med Knut Buen
Vi steller i stand nydelige viltretter med gode vinpakker til. Kulturaften på Straand med historiefortelling, folkemusikk og dans i intime omgivelser. I spissen for arrangementet står den kjente spellemannen Knut Buen. Det blir musikk på høyt nivå i samspill med lokale musikk- og kulturtradisjoner. Pris: kr 615 per pers. for viltbuffet og kr 200 for inngangsbillett.

6–8. Nov: Straandfestivalen

Velkommen til musikalsk måned med levende musikk hver helg  fra pianobaren. For niende gang arrangeres Straandfestivalen. Det blir musikk fra Kon Tiki både fredag og lørdag kveld. Bli med på en livlig helg med mye god musikk og dans. God hjemmelaget mat fra vårt kjøkken og flott natur.

Våre Rom

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.

STANDARD DOBBELTROM

Alt ligger til rette for et hyggelig opphold for to personer på Straand. Dobbeltrommene våre inneholder 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng, skrivebord, lenestol eller sofa, TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj eller badekar, wc og hårføner.