Bakerovnskurs
Har du, eller lurer du på om du skal skaffe deg vedfyrt bakerovn?
Dette er et kurs i bruk av vedfyrt bakeovn, der vi lærer deg noen grunnprinsipp, så du forstår hvordan en slik ovn virker, og hvordan du kan få mest mulig glede av den.
Vi lærer deg om riktig oppfyring, praktiske øvelser, og demoer med grundig innføring i hvordan en lager brød og pizza i bakerovn
Kursinnhold:
• Generelt om vedfyrte ovner og typer
• Riktig oppfyring og vedtyper
• Praktisk bruk innen forskjellige bruksområder
Vi viser dere og demonstrerer hvordan en lager:
• Pizza med forskjellig fyll
• Forskjellige brødtyper
Inkludert i kurset:
• Brøddeig til brød
• Pizzadeig/fyll/tilbehør (min. 1 stk. pizza til hver)
• 16-siders kurshefte. (1 stk. hver kursdeltager)
Vi lager nok mat så alle får et godt måltid.
Kurset holdes utendørs så det kan være lurt å kle seg etter sesongen kurset holdes i.
Pris pr deltager:
Ordinært kurs: 1 890,-
Minikurs: 990,-