Slusecruise på Nisser

MS Fram er en gammel tømmerslepebåt fra 1909, som trafikkerte Nisser og Vråvatn fra begynnelsen av 1900-tallet og frem til 1970-tallet. Den ble bygget om i 1987 og fremstår i dag som en flott passasjerbåt. MS Fram seiler sightseeingtur, slusecruise og charter i vakkert landskap på de idylliske innsjøene Nisser og Vråvatn fra mai til oktober hvert år.

Hotellet med eget sommerland

Underveis passeres Småstraum sluse, Nord-Europas høyest beliggende sluse som drives med håndkraft som da den ble bygget i 1914, og slusemuseet. Det er små øyer, stupbratte fjell og trange sund. Om bord er det en liten kiosk og enkel servering.

På brygga ved Straand Sommerland ligger M/S Fram – klar til å ta deg og dine ut på et slusecruise i et flott øylandskap med bølgende svaberg, vakre strender og nasjonalromantiske fjell.

Priseksempel gjelder for billett med MS Fram og overnatting med frokost og 3-retters middag på Straand Hotel per person i dobbeltrom.

Båten seiler fra Straand brygge kl 15 og seiler i lavsesongen (22.05 – 18.06 og 09.08 – 20.10) onsdag og lørdag og høysesong (19.06 – 08.08) tirsdag, torsdag og lørdag.

Kontakt hotellet på tlf. +47 35 06 90 00 eller e-post: straand@straand.no hvis du lurer på noe eller for bestilling.

Previous
Next

Cruisepakke på Nisser fra kr 1470,-

Prisen inkl. Slusecruise på Nisser m/ overnatting, frokost og middag
  • Priseksempel per person i dobbeltrom med 3-retters middag og frokost inkludert båtbillett.

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.