Vårens smak av glede 20. til 22. mai 2022

En helg full av smaksopplevelser

Bache-Gabrielsens venner Vest-Telemark invitere alle som har lyst til å smake, lære, oppleve nye smaker og gleden av å smake vin, øl, sider, cognac og god mat til en helg i Vrådal på Straand Hotel. Det blir god mat, god drikke og gode historier og fordrag om hva vi smaker.

Med oss på opplevelsen har vi Bache-Gabruelsen Norge, Lien Gård og Telemark Bryggeri og det holdes vinsmaking fra Selected Wines sitt utsøkte sortiment

Fredag

  • Ankomst, vi møtes i Piaonobaren for en forfrisking.
  • God mat og drikke, med en lokal Quiz fra Kai, president i Bache-Gabrielsens venner Vest-Telemark

Lørdag

  • Vi starter kl 11:00 med vinsmaking, Remi Madsen vil lede oss gjennom denne.
  • Lunsj i spisesalen
    Sider smaking. Lien Gård vil lede oss gjennom «Livilige smaker»
  • Bygdevandring til Slusemuseet.
    Ved ankomst slusemuset blir det noe i glasset og litt historie.
  • Øl og bryggeri historie, Telemark bryggeri.
  • Bache-Gabrielsen cognac, smak og lær om cognac fra den ubestridte markedslederen i Norge. Bache-Gabrielsen en innovativ familiebedrift med sterke røtter fra og til Norge. Jan Erik Hofsli vil lede smaking av
    Bache-Gabrielsen cognac. Han vil gi oss historien, beskrive området, lære oss om råvarene og produksjons prosessen, alt dette som gir den edle drikken – cognac.
  • Aperitiff i Pianobaren.
  • Festmiddag

Fredag - Søndag

Overnatting fredag til søndag med deltagelse på hele programmet

Pris kr 3585,- per person i dobbeltrom
Enkeltrom kr 4575,- per person

Lørdag - søndag

Overnatting lørdag til søndag med deltagelse på programmet lørdag

Pris kr 2315,- per person i dobbeltrom
Enkeltrom kr 2810,- per person

Uten overnatting

Deltakelse på programmet lørdag kr 1550,- per person.

Dersom du ønsker å delta fredag kveld koster dette kr 475,- per person