fbpx

Vårens 5-retters gourmetmeny

Crème Ninon med Champagne
Allergener: 7, 9

Mousse av kaldrøkt røye fra Fyresdal med lakserogn og rugbrødchips.
Allergener: 1, 4, 7

Tartar av elg med eggeplomme fra Holte Gård
Allergener: 3

Andebryst fra Holte Gård med grønnsaksragu, eple, syltet kantarell, potetmousse med geitost fra Øyfjell og portvinssaus
Allergener: 6, 7

Yoghurt-blanc-Manger med havrebunn, eplestangselleri sorbet og toffeesaus
Allergener 1, 7 , 9

Allergenliste:
1 Korn/Gluten, 2 Skalldyr, 3 Egg, 4 Fisk, 5 Peanøtter, 6 Soya, 7 Melk, 8 Nøtter,
9 Selleri, 10 Sennep, 11 Sesamfrø, 12 Svoveldioksid, 13 Lupi, 14 Bløtdyr.

Vår femretters gourmet

Vi har lagt vekt på gode, lokale råvarer og kortreist mat.
Vår femretters gourmet koster kr 995,- pr pers.
Pris for vinpakke kr 750,- per person. 
Kombiner gjerne din gourmetaften hos oss med kulturhistorie og aperitiff.
Historiefortelling og aperitiff fås for kr 150,- pr pers.(Min 5 pers)