fbpx

Vinterens 5-retters gourmetmeny

Meny fra 5. januar 2022

Pikant gresskarsuppe (chipotle) med rømme og kjørvel
Allergener: 7

Kamskjell med grønnolje, galangal ingefærgelè, salt ristet pistasj og nøttesmør
Allergener: 2, 7, 8

Solbærsorbet med amarettoskum
Allergener: 8

Lammecarré med beter og søtpotetpuré, ripssaus og fondantpotet
Allergener: 7, 9

Granskuddpanacotta med multesorbét, merlotsirup, touille og friske skogsbær

Allergener: 1, 7

Allergenliste:
1 Korn/Gluten, 2 Skalldyr, 3 Egg, 4 Fisk, 5 Peanøtter, 6 Soya, 7 Melk, 8 Nøtter,
9 Selleri, 10 Sennep, 11 Sesamfrø, 12 Svoveldioksid, 13 Lupin, 14 Bløtdyr.

Vår femretters gourmet

Vi har lagt vekt på gode, lokale råvarer og kortreist mat.
Vår femretters gourmet koster kr 1050,- pr pers.
Pris for vinpakke kr 750,- per person. 
Kombiner gjerne din gourmetaften hos oss med kulturhistorie og aperitiff.
Historiefortelling og aperitiff fås for kr 150,- pr pers.(Min 5 pers)