fbpx

Vinterens femretters gourmet

Vi har lagt vekt på gode, lokale råvarer og kortreist mat.
Vår femretters gourmet koster kr 995,- pr pers.
Pris for vinpakke på forespørsel. 
Kombiner gjerne din gourmetaften hos oss med kulturhistorie og aperitiff.
Historiefortelling og aperitiff fås for kr 150,- pr pers.(Min 5 pers)

Vår meny

Ceviche av Telemarksrøye med
pepperrotkrem og flatbrød

Andebryst fra Holtegård servert med
lun chevre fra Haukeli, glaserte
rødbeter og eplesirup fra Gvarv.

Solbærsorbet med mynte og chillisjy

Elg indrefilet servert med Anna-poteter,
pastinak pure, gulrot, ristet kantarell,
aspargesbønner og rødvinsaus.

Hvit sjokolade chiboust med kjeksbunn,
pasjonsfruktcoulis og friske bær

Nyhet! Take away

Vi lager maten for deg så du har mer tid til å være sammen med de du er
glad i!  Vi tilbyr mat vi serverer på hotellet også som take away.

A LA CARTE

Fra kl 12 til kl 18.30 kan du plukke ut
deilige retter fra vår a la carte meny.
Den inneholder småretter, smørbrød og
dagens retter. I tillegg tilbyr vi hjemmelaget pizzaer i italiensk stil med tynne bunner.

3-RETTERS MENY

Vi anbefaler våre treretters menyer med
god hjemmelaget mat og med smaksfulle
lokale råvarer.
Pris fra kr 395,- pr pers.
Skal du feire noe? Oppgrader gjerne til
treretters festmeny fra kr 615,- pr pers.

5-RETTERS GOURMET

Hvorfor ikke nyte vår populære
femretters på hytta eller hjemme?
Pris fra kr 995,- pr pers.

SPEKEAFTEN​

Slipp og tenke på matlaging en kveld. Visetter i sammen en flott spekeaften med delikatesser fra regionen og nasjonale råvarer.
Pris fra kr 450,- pr pers.