Rundturer med Vrådal som utgangspunkt

Vrådal er ikke bare en fantastisk destinasjon i seg selv, men med sin sentrale beliggenhet er stedet også et ideelt utgangspunkt for å oppleve resten av Telemark

Dagsturer
Nedenfor finner du linker til ulike dagsturer med Vrådal som utgangspunkt. Her finner du beskrivelse av turene, linker, detaljerte veibeskrivelser og kart.

Sykkelturer
Nederst finner du forslag til ulike sykkelturer med utgangspunkt i Vrådal.

Vest-Telemark Rundt
En reise i regionens natur, kultur og historie. Underveis kan du besøke Grimdalstunet, Åmdals- Verk Gruver, Vest – Telemark Museum på Eidsborg og Norsk Skieventyr i Morgedal
Les mer

Panoramatur til Rjukan
Opplev Telemarks høyfjell og besøk Vemork som byr på Norsk Industriarbeidermuseum og interessant krigshistorie. Hvis været er bra kan du også se Gaustatoppen.
Les mer

Telemarkskanalen
Telemarkskanalen strekker seg fra Skien til Dalen med mye spennende på veien. Vår tur tar deg gjennom den mest spennende delen av kanalen med sluser som blir åpent og lukket med håndkraft.
Les mer

Oppdagelsestur til Fyresdal
Ta en biltur til bygda Fyresdal. Her kan du besøke bygdemuseet, en av kafeene i bygda eller ta turen til Gjestegården Kvipt som ligger på grensen til Setesdalsheiene.
Les mer

Z-Museum i Treungen (kan kombineres med turen over)
Et hyggelig museum med mange utstillinger, bl.a. gamle kjøretøyer med tidsriktig tilbehør, persiske tepper, telefonutstilling og en flott 60-talls kafé.
” Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente og ukjente gjenstander som vil være en spennende opplevelse for begge kjønn og alle aldersgrupper.” (fra www.z-museum.no)
Les mer 

Kystopplevelser i Kragerø
Opplev den koselige kystbyen Kragerø med trange gater, shopping, gallerier og sjøaktiviteter. Hva med en tur til rullesteinsøya Jomfruland?
Les mer

Bø Sommarland
Bare en times kjøring fra Vrådal ligger Bø Sommarland med Norges største vannpark!
Les mer

Fjord og fjell
Det er fullt mulig å se fjordene i Hardanger på en dagstur fra Vrådal. Turen går over Haukelifjell til Odda som liggers innerst i Sørfjorden i Hardanger.
Les mer

Setesdal, Sørlandet og Kristiansand Dyrepark
Denne dagsturen har forslag til mange stopp underveis, men du kan også kjøre direkte til Kristiansand og bruke hele dagen i Dyreparken.
Les mer

Besøk lokale kunsthåndverkere
Bruk en dag og besøk dem alle, eller velg ut din favoritt!
Les mer

Veteranbåten M/S Fram
Båten, som ligger på brygga ved Quality Straand Hotel, går i rute fra mai til oktober. Det er også fullt mulig å chartre båten, enten til en enkel båttur eller med servering og musikk.
Les mer 

Sykkelturer
Det er fint å sykle i Vrådal.
Vi har valgt ut tre turer på henholdsvis 10, 45 og 80 kilometer.
På hotellet er det sykler til leie om du ikke har med din egen.
Les mer