Document

Julebord

Kom i julestemning på historiske Straand Hotel, med deilig mat og drikke, dinnershow og konsert.

De historiske ikon

Legg julebordet til Straand Hotel!

På Straand har vi lang erfaring med å arrangere julebord. Kom og opplev førjulsstemning i de historiske stuene våre og nyt deilig hjemmelaget mat med vekt på lokale og gode råvarer. Tradisjonen tro har vi også show og underholdning som en del av julebordet. Du kan også booke teambuildingsaktiviteter hvis du ønsker noe eget for din gruppe!

Feir julebordet på Straand Hotel

Perfekt
utgangspunkt

Straand Hotel gir den perfekte rammen for et julebord, med sin idylliske beliggenhet og enestående gjestfrihet.

Priser på julebord

Julebord for grupper og firma

Vi tilbyr egne priser og opplegg for grupper og firma. Fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi dere med et skreddersydd tilbud.

Julebord
Få et tilbud
Hvilken helg ønsker dere?
Overnatting

Julebordsprogrammet 2024

16. november
De Imiterte med livemusikk
23. november
Let the Show begin med Vandringsmenn
30. november
Dinnershow med No Problem
7. desember
Let the Party begin med Snipp Snapp
14. desember
Konsert med E-76
Drage_gull

Gruppeaktiviteter

Vi kan legge til rette for underholdning og aktiviteter før og etter julebordet ved forespørsel. For eksempel teambuilding, vinsmaking, sanginnslag eller hardingfele med Torgeir Straand. Vi anbefaler afterski på takterrassen med raske briller og bålpannekos. Eller hva med Kahoot-quiz, musikkbingo eller musikkquiz i eget lokale? Andre alternativer er bålkos med gløgg og lett fingermat i Stabburet eller skreddersydde aktiviteter som Ulympiske Leker, 59,3’ nord, Team-Rep-øvelse eller Robinson.

De historiske ikon

Afterski

Afterski

Du kan starte kvelden med afterski på takterrassen. Kjenn varmen fra bålpanna og grill pølser, spikk din egen spekemat og del en ski-shot med gode venner. Husk raske briller!
Kontakt oss!

Quiz

Quiz

Test kunnskapene dine mot gode venner eller kollegaer med en Kahoot-quiz, musikkquiz eller musikkbingo i Skjusstasjonen Pub.
Kontakt oss!

Stabburet

Stabburet

Vi serverer rykende varm gløgg og inviterer til intimt vorspiel i Stabburet – Norges minste vertshus!
Kontakt oss!

Teambuilding

Teambuilding

Vi kan legge til rette for en rekke aktiviteter tilpasset gruppen din, for eksempel Ulympiske Leker, 59,3’ nord, Team-Rep-øvelse eller Robinson.
Kontakt oss!

Skjusstasjonen Pub

Aktiviteter
Alle rettigheter
Egen pub for kvelden

Skjusstasjonen Pub er en sikker vinner hvis du vil ha en fest innendørs. Puben egner seg til aktiviteter som afterski, kahoot, quiz, øl- og vinsmaking, eller så kan dere bare nyte det å ha en egen pub for dere selv.

Stabburet

Mat og drikke
Kulturhistorie
Vin, øl- eller sidersmaking
Fint utgangspunkt for teambuilding

Stabburet er Norges minste vertshus, med plass til 20 personer! Her serverer vi spekemat eller viltgryte og gløgg i den sorte gryte. Med skinnfeller, fakkelbokser og bålpanne blir det en magisk stemning. Det var her på tunet ved Bestemorstoga historien vår startet i 1864. Hvis du ønsker et historisk kulturinnslag, kan det bestilles!

Vinkjelleren

Vinpakke
3-retters festmiddag
5-retters gourmet

Vinkjelleren på Straand passer ypperlig til mindre grupper på opptil 20 personer. Med stearinlys og rustikke omgivelser gir det en helt spesiell stemning rundt måltidet. Vi tilbyr vinpakker tilpasset menyen.