Document

Ledersamling

Vi har unike og intime møteplasser for styremøtet eller ledersamlingen!

De historiske ikon

Samle ledergruppen i unike omgivelser

På Straand Hotel kan du samle styret eller ledergruppen til faglig og sosial samling i vakre omgivelser. Vi kan tilby unike møteplasser tilpasset mindre grupper og serverer mat i intime settinger på hotellet eller på veteranbåten vår, MS Fram. Spis middag som Knut Hamsun i peisestua, nyt utsikten mot Nisser fra Bestemorstua, hev glasset mens du seiler rundt på innsjøen i MS Fram, eller få smaken av det ekte Telemark i vinkjelleren eller Stabburet. Vi har lokaler som egner seg for alle gruppestørrelser.

Kviteseidsalen

U-bord: 30
Areal: 99m2
Ventilasjon: Ja
Klasserom: 40
Takhøyde: 2,6m
Kjøling: Nei
Kinosal: 60
Gulv: Teppe
Belysning: a-b-d-x

Hægefjell

U-bord: 24
Areal: 47m2
Ventilasjon: Ja
Klasserom: 30
Takhøyde: 2,9m
Kjøling: Nei
Kinosal: 40
Gulv: Teppe
Belysning: a-b-d-x

Spis godt under ledersamlingen

Vi legger stor vekt på de gode matopplevelsene med kortreiste, lokale og bærekraftige måltider som vi håper du som gjest vil huske.

Vår kjøkkensjef legger mye arbeid i å planlegge våre menyer, de har god kontakt med våre leverandører, er opptatt av å optimalisere gjennomføringen og tilberedning av vår mat og kontinuerlig heve kompetansen til alle som jobber på kjøkkenet vårt. Vi serverer tradisjonsrik mat fra et frodig fylke.

Bestemorstua

2-retters lunsj
3-retters middag/buffe
5-retters gourmet

Bestemorstua er et intimt lokale for inntil 50 personer. Bordene er dekket med hvite duker, og her serverer vi lunsj, middag, festmeny og 5-retters gourmet.

Vinkjelleren

Vinpakke
3-retters festmiddag
5-retters gourmet

Vinkjelleren på Straand passer ypperlig til mindre grupper på opptil 20 personer. Med stearinlys og rustikke omgivelser gir det en helt spesiell stemning rundt måltidet. Vi tilbyr vinpakker tilpasset menyen.

Peisestua

Aperitiff / kaffe avec
3-retters middag
5-retters gourmet

Peisestua er stedet der Knut Hamsun fikk servert sin middag da han gjestet hotellet. Egner seg for aperitiff med eller uten historiefortelling og kaffe avec etter middag hvis man ønsker det. Nyt det historiske suset fra de tykke tømmerveggene i hotellets hjerte! 

Stabburet

Mat og drikke
Kulturhistorie
Vin, øl- eller sidersmaking
Fint utgangspunkt for teambuilding

Stabburet er Norges minste vertshus, med plass til 20 personer! Her serverer vi spekemat eller viltgryte og gløgg i den sorte gryte. Med skinnfeller, fakkelbokser og bålpanne blir det en magisk stemning. Det var her på tunet ved Bestemorstoga historien vår startet i 1864. Hvis du ønsker et historisk kulturinnslag, kan det bestilles!

MS Fram

Vår egen veteranbåt
Lunsj om bord
Seilas på innsjøen Nisser
Slusecruise

Veteranbåten MS Fram skaper en helt spesiell ramme rundt ledersamlingen. Her kan du få servert lunsj om bord ved brygga eller ute på vannet. Båten har spiseplass til inntil 40 personer og seiler fra hotellet og rundt i den vakre innlandsskjærgården på Nisser.

Utforsk våre unike møteplasser