Document

Vrådal hele året

Straand Hotel i Vrådal er en perfekt base for et aktivt opphold året rundt.

De historiske ikon

Alle årstider har sin egen sjarm i Vrådal

Vrådal er en oase for eventyrlystne sjeler året rundt – med naturopplevelser som tar pusten fra deg. Fra de majestetiske fjellene som omkranser området, til de dype blå vannene som speiler himmelen, er dette stedet der minner skapes og eventyr utfolder seg – uansett årstid.

Sommer

Sommerdager og badeliv

Golf, bading, padling, vandring og sykkel. Vrådal er et eldorado på sommeren! Nyt de varme sommerdagene ved vårt eget Straand Sommarland, der det krystallklare vannet lokker til forfriskende dukkerter. Utforsk de utallige sykkelløypene som snor seg gjennom landskapet, både på vei og terreng, og opplev friheten det gir å utforske naturen på to hjul. Motorsyklister vil også finne glede i de vakre omgivelsene som Vrådal har å tilby.
Les mer!

Vinter

Vinteren i magiske Vrådal

Når snøen legger seg som et mykt teppe over landskapet, er Vrådal et vinterparadis som er klart for å utforskes. Med vårt nærliggende alpinanlegg – Vrådal Panorama – kan du sveve nedover hvite bakker og føle adrenalinet pumpe gjennom kroppen. Etterpå kan du kose deg i badstua på toppen av skianlegget, eller kanskje kombinere sauna og svømmebasseng på hotellet, før du avslutter med en varm kopp kakao i peisestua?
Les mer!

Jul og nyttår

Julemiddag
Sang og musikk
Julegaver fra nissen
Fakkeltog og fyrverkeri
Nyttårscocktail

Etter julemiddag har vi julekos, julesang og gang rundt juletreet hvor vi også får besøk av nissen som har med julegaver til snille barn og voksne.

Vi inviterer hotellgjester på nyttårscoctail og en start på nyttårsfeiringen i Straand bar. 

Julebord

Deilig julemat
Grupper og firma
Skreddersydd tilbud

Opplev vårt koselige julearrangement! Utforsk vårt varierte utvalg av julemat og nyt musikken mens du tar en sving på dansegulvet.

Vår

Vår og ny start

Når våren smyger seg inn over dalen, våkner naturen til liv og fargerike blomster spretter opp langs stiene. Utforsk våre museer og lær om historien bak Telemarks vakre perle – Vrådal. For de eventyrlystne kan aktivitetsparkene tilby spenning og moro for hele familien.
Les mer!

Høst i Vrådal

Høstfarger

Se hvordan naturen forbereder seg til vinteren mens du vandrer langs stiene, og nyt de spektakulære utsiktene som omgir deg.
Les mer!

Påskeferie

Barneskirenn
Alpint og langrenn
Historie, vakker natur og god lokalmat

Kom og opplev påskestemning i Vrådal. Vi ønsker store og små velkommen til skiglede, innehygge, god hjemmelaget mat og samvær som skaper gode minner.

Frister det med en tur i svømmebasseng og sauna, eller vil du ta med kort og brettspill som dere kan kose dere med i en av våre historiske salonger? Velkommen til familiepåske her hos oss!

Velkommen til Straand Hotel!