Document

Teambuilding

Bygg den gode lagfølelsen i eventyrlige omgivelser på Straand Hotel.

De historiske ikon

Skap unike minner og styrk lagfølelsen!

Straand Hotel ligger eventyrlig til ved innsjøen Nisser i Vrådal – midt i hjertet av vakre Telemark. Hotellet er et unikt utgangspunkt for å skape gode rammer rundt teambuilding, enten dere ønsker å spille golf, padle kajakk eller kano, sykle på fjellet, gå en topptur, stå på ski i alpinanlegget, gå på langrenn eller bare nyte et bad og badstue før en deilig middag på hotellet! 

Teambuilding på Straand Hotel

På Straand Hotel har vi alt du trenger for en vellykket teambuilding eller kick-off året rundt. Vi tilbyr et rikt utvalg aktiviteter og opplevelser for alle smaker. Her får du gode rammer rundt det faglige og sosiale.

Spesialiteter

Bad og badstue

På hotellet har vi svømmebasseng og sauna, og på toppen av Vrådal Panorama – rett i nærheten – kan du ta en dukkert og nyte den flotte badstua.

Unike naturopplevelser

Vrådal byr på unike naturopplevelser med fjell, skog og innsjøer. Opplevelsene starter rett utenfor hotelldøra. Velkommen til eventyrlige Telemark.

Alpint og padling

Du kan boltre deg i Vrådal Panorama skisenter på vinteren eller padle kajakk og kano i våre innsjøer på sommeren. Se padleruter her.

HUB Golfing

Vrådal kan skilte med en av Norges vakreste 9-hullsbaner beliggende på Fossøy – med egen driving range til vann. Vi kan skaffe golfinstruktør!

HUB Riding / Driving

HUB Riding byr på kjøreruter i vakker natur for bil og MC. Se ruter her. Vi tilbyr introduksjonskurs til motorsykkel med profesjonell instruktører.

HUB Biking

Telemark byr på hårnålssvinger med vakker natur og panoramautsikt. Se ruter for landevei og terreng her. Vi tilbyr guidet rebusløp med GPS-oppgaver underveis.

Spis i unike omgivelser

Bestemorstua

2-retters lunsj
3-retters middag/buffe
5-retters gourmet

Bestemorstua er et intimt lokale for inntil 50 personer. Bordene er dekket med hvite duker, og her serverer vi lunsj, middag, festmeny og 5-retters gourmet.

Vinkjelleren

Vinpakke
3-retters festmiddag
5-retters gourmet

Vinkjelleren på Straand passer ypperlig til mindre grupper på opptil 20 personer. Med stearinlys og rustikke omgivelser gir det en helt spesiell stemning rundt måltidet. Vi tilbyr vinpakker tilpasset menyen.

Peisestua

Aperitiff / kaffe avec
3-retters middag
5-retters gourmet

Peisestua er stedet der Knut Hamsun fikk servert sin middag da han gjestet hotellet. Egner seg for aperitiff med eller uten historiefortelling og kaffe avec etter middag hvis man ønsker det. Nyt det historiske suset fra de tykke tømmerveggene i hotellets hjerte! 

Stabburet

Mat og drikke
Kulturhistorie
Vin, øl- eller sidersmaking
Fint utgangspunkt for teambuilding

Stabburet er Norges minste vertshus, med plass til 20 personer! Her serverer vi spekemat eller viltgryte og gløgg i den sorte gryte. Med skinnfeller, fakkelbokser og bålpanne blir det en magisk stemning. Det var her på tunet ved Bestemorstoga historien vår startet i 1864. Hvis du ønsker et historisk kulturinnslag, kan det bestilles!

MS Fram

Vår egen veteranbåt
Lunsj om bord
Seilas på innsjøen Nisser
Slusecruise

Veteranbåten MS Fram skaper en helt spesiell ramme rundt ledersamlingen. Her kan du få servert lunsj om bord ved brygga eller ute på vannet. Båten har spiseplass til inntil 40 personer og seiler fra hotellet og rundt i den vakre innlandsskjærgården på Nisser.

Forslag til flere aktiviteter og underholdning

  • Mulig å booke DJ eller band.
  • Dinnershow med No Problem
  • Spekemat og gløgg fra «Den sorte gryte» ved Stabburet
  • Blindebukk! – Denne aktiviteten består av 5 forskjellige øvelser som bla blindebukk, rebusløp, melkespannholding.
  • Foredrag om den lokale eventyrkunstneren Louis Moe
  • Foredrag om Vest-Telemark, Vrådal og MS Fram
  • Foredrag om Draumkvedet og Telemark
For de gruppene som ønsker det lille ekstra, samarbeider vi med TG Event og kan skreddersy underholdning etter eget ønske. Noen populære aktiviteter er Kompani Kittilsen, Team-Rep-øvelse, UL (Ulympiske Leker), 59,3`nord og Robinson.

Rikt tilbud