Document

Sommerfest

Vi inviterer til fest både ute og inne i vårt ferieparadis. Vrådal er en unik destinasjon som byr på et mangfold av muligheter! 

De historiske ikon

Legg sommerfesten til Straand Hotel!

Vil du ha en sommerfest utenom det vanlige? Vi kan legge til rette for god mat, overnatting og skreddersydde aktiviteter med base på Straand Hotel. I Vrådal har du både golfbane, padlemuligheter og fint turterreng rett i nærheten av hotellet – og på sommeren har vi vår egen strandbar ved vannkanten i vårt eget ferieparadis. Under ser du et utvalg muligheter når du skal arrangere sommerfest hos oss.

Feir sommeren i vakre Vrådal!

Perfekt
utgangspunkt

Straand Hotel er et perfekt utgangspunkt til et mangfold av opplevelser i og rundt Vrådal.

Drage_gull

Restauranten

Plass til 370 pers.
Mat og drikke
Underholdning
Bestill ditt eget lokale

Restauranten er ofte sentral når vi arrangerer sommerfest. Her kan vi samle opptil 370 personer på én gang. Her har du mulighet til å bestille et eget lokale, for eksempel Bestemorstua (plass til 50 pers.) eller en egen sal. Vi har både kjøkkensjefens meny, festmeny og 5-retters gourmet, i tillegg til vår deilige buffe. Se våre menyer her.

Sommarland Strandbar

Paradis ved stranda
Mat og drikke
Underholdning

Nede ved innsjøen Nisser har vi skapt vårt eget sydenparadis i sommerhalvåret. I Sommarland strandbar kan du kombinere en dukkert, leker og vannsport på dagtid med dekket bord, alle rettigheter og underholdning på kveldstid.

Sommeridyll i Vrådal

En sommerfest på Straand Hotel kan inneholde både fine opplevelser i naturen, god mat og drikke og underholdning.

Hva med å starte dagen med en sykkeltur i terrenget, padling i våre innsjøer, sykling i vakker natur eller kanskje et slag golf på en av Norges vakreste golfbaner på Fossøy? Etter en aktiv dag ute passer det å slappe av på takterrassen eller i eplehagen med noe godt i glasset, eller kanskje en tur i svømmebassenget på hotellet.

Middagen kan nytes både i vår hovedrestaurant, på takterrassen eller nede ved vannet i vår strandbar før festen starter …

… eller du kan la roen senke seg i de historiske stuene våre.

De historiske ikon

Takterrassen

Mat og drikke
Underholdning
Nydelig utsikt
Åpent året rundt

Beachparty med parasolldrinker eller grillmat og god stemning? Takterrassen ved hotellet kan forvandles til en festplass om sommeren. Her pynter vi med blomster og farger for å sette den rette stemningen. Terrassen har egen bar og nydelig utsikt over innlandsskjærgården i Vrådal.

Våre sommeranbefalinger

Grilling på takterrassen

Vi setter opp en grill med egen kokk som serverer deilig grillmat på takterrassen. Her kan du nyte sola fra morgen til kveld, med bakgrunnsmusikk og vakker utsikt over innsjøen Nisser.

Sommercruise på Nisser

Veteranbåten vår M/S Fram kan chartres. Stig om bord, ta imot et glass med noe sprudlende i og bli med oss på cruise på Nisser og Vråvatn. Se den vakre innlandsskjærgården fra sjøsiden.

5-retters i vinkjeller

Vi tenner stearinlys og dekker på i vår egen vinkjeller. Nyt maten og drikken i særegne omgivelser omgitt av duften av vinflasker, lyden av dempet musikk og smaken av Fjell-Telemark.

Pool party ved svømmebassenget

Svømmebasseng
Sauna
Hvilestoler
Servering

Drømmer du om å ha et pool party – kanskje med innlagt vannpolokamp? Da kan du leie svømmebassenget vårt med uteområder. Her kan vi trille inn bar ved bassenget og tilby grilling og danseplass like utenfor. 

Stabburet

Mat og drikke
Kulturhistorie
Vin, øl- eller sidersmaking
Fint utgangspunkt for teambuilding

Stabburet er Norges minste vertshus, med plass til 20 personer! Her serverer vi spekemat eller viltgryte og gløgg i den sorte gryte. De gamle tømmerveggene gir en magisk stemning. Det var her på tunet ved Bestemorstoga historien vår startet i 1864. Hvis du ønsker et historisk kulturinnslag, kan det bestilles!

Vinkjelleren

Vinpakke
3-retters festmiddag
5-retters gourmet

Vinkjelleren på Straand passer ypperlig til mindre grupper på opptil 20 personer. Med stearinlys og rustikke omgivelser gir det en helt spesiell stemning rundt måltidet. Vi tilbyr vinpakker tilpasset menyen.

MS Fram

Vår egen veteranbåt
Lunsj om bord
Seilas på innsjøen Nisser
Slusecruise

Veteranbåten MS Fram skaper en unik ramme rundt festen. Her kan du få servert lunsj om bord ved brygga eller ute på vannet. Båten har spiseplass til inntil 40 personer og seiler fra hotellet og rundt i den vakre innlandsskjærgården på Nisser.

Skjusstasjonen Pub

Aktiviteter
Alle rettigheter
Egen pub for kvelden

Skjusstasjonen Pub er en sikker vinner hvis du vil ha en fest innendørs. Puben egner seg til aktiviteter som afterski, kahoot, quiz, øl- og vinsmaking, eller så kan dere bare nyte det å ha en egen pub for dere selv.

Dansebaren

Scene og dansegulv
Sittegrupper
Stemningsfullt lokale

Dansebaren i underetasjen på Straand skaper en fin atmosfære rundt festen året rundt. Her er det alle rettigheter i baren, og scenen og dansegulvet innbyr til levende musikk og rytmisk bevegelse. Det perfekte alternativet hvis man er usikker på værmeldingen.

Vrådalsalen

Plass til 220 pers.
Areal: 206m2
Ideelt til middag og dans
Egen scene

Booker du fest i vår største sal, passer det utmerket med levende musikk fra scenen og dans på parketten! Her kan du både spise, swinge deg og virkelig slå på stortromma med hele bedriften. Er dere flere hundre til bords, kan vi åpne veggene og ta i bruk hele kongressområdet.

Drage_gull

Aktiviteter

En sommerfest på Straand Hotel byr på fine opplevelser i naturen, for eksempel vandring i den prisbelønte tretoppvegen i Fyresdal, padling i den vakre innlandsskjærgården langs Nisser, golf på Fossøy – en 9-hulls bane med driving range i vannet – eller sykling langs landevei eller på stier.

De historiske ikon

Mulighetene i Vrådal er mange!

Golf

Golf

Vrådal kan skilte med en av Norges vakreste 9-hullsbaner beliggende på Fossøy – med egen driving range til vann. Vi kan skaffe golfinstruktør!
Les mer!

Sykkel

Sykkel

Vrådal og Telemark har vakker natur og panoramautsikt velegnet for sykling.
Lei el-sykkel her!

Tretoppvegen

Hamaren Aktivitetspark

Den prisbelønte tretoppvegen i Fyresdal slynger seg gjennom vakker telemarksnatur.
Les mer!

Padling

Padling

Padle kajakk og kano i våre innsjøer på sommeren.
Lei kajakk her!