fbpx
Document

Selskap

Vi hjelper deg gjerne med å lage akkurat din dag spesiell. Et selskap hos oss skal bli et minne for livet.

Feir livets høydepunkter hos oss!

Skal du gifte deg, feire et jubileum eller markere en konfirmasjon? Da er du i trygge hender på Straand. Alle har ulike ønsker for hvordan feiringen skal være, og vi hjelper deg gjerne med å lage akkurat din dag spesiell.
Vi er fleksible og prøver å oppfylle alle ønsker.

Bryllup

Bryllup er en av livets viktigste begivenheter. Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup og hjelper deg med å sette sammen en dag som blir helt spesiell.

Skal du feire?

Firmafest, dåp, sommerfest, konfirmasjon, bryllup, klassefest, jubileum eller rundt år og andre anledninger? Skal du feire bryllup, kan vi også fikse vielse i vår flotte eplehage! Kom og feir hos oss på Straand Hotel.

Konfirmasjon

En konfirmant har ofte egne ønsker, særlig for maten, og vi strekker oss langt for at hovedpersonen skal bli fornøyd.Vi har lokaler og mattilbud som passer de fleste.

Veteranbåt, bil og egen buss

Lei gjerne vår flotte veteranbåt M/S Fram for en fantastisk tur på Nisser. Vi har også egen veteranbil og bus som står til deres disposisjon hvis ønskelig. Ta kontakt så syr vi sammen den perfekte pakke for dere.

Veteranbåt

Nesten alle typer selskap egner seg for en tur med vår flotte veteranbåt M/S Fram. Båten ligger ved hotellets brygge og kan leies til en rolig tur på vakre Nisser. Besøk MS Frams egen hjemmeside

Veteranbil og -buss

Hotellet disponerer flere veteranbiler, som kan brukes til kjøring i forbindelse med selskap. Det er gjerne i forbindelse med bryllup at bilene blir brukt, men en luftetur for en jubilant er kanskje også en fin opplevelse? Vi kan også skaffe veteranbusser til kjøring av gjester i forbindelse med ulike typer selskap.

Fleksibilitet og skreddersøm

Nettopp fordi det er så mange ulike ønsker og ulike typer selskap som krever ulike typer forberedelser, har vi ingen standardopplegg for selskaper. I menyen over finner du tre valg der du kan lese mer om noe av det vi tilbyr.

Ta kontakt med oss for å skreddersy ditt selskap!