Document

Bedrift

Straand Hotel har vært et møtested siden 1864. Legg kurset, møtet eller konferansen din til oss, så er du i trygge hender! 

De historiske ikon

Legg møtet til Straand Hotel

Straand Hotel er et moderne konferansested i Vrådal i Telemark med alle fasiliteter. Vi kan ta imot opptil 400 personer i konferansesalen vår. De historiske omgivelsene, den vakre naturen og gjestfrie atmosfæren får du ikke noe annet sted! Enten du skal arrangere styremøte med en håndfull mennesker, legge kurset ditt hit eller arrangere en stor konferanse, er vi klar til å bistå! Under er en oversikt over vårt tilbud.

Kurs og konferanser

Kurs og konferanser

Legg kurset eller konferansen til Straand Hotel! Vi har moderne fasiliteter og avansert teknisk utstyr, kan ta imot opptil 400 personer i en sal og har totalt 18 møterom.
Les mer!

Ledersamling

Ledersamling

På Straand Hotel kan du samle ledergruppen og jobbe uforstyrret. Vi har intime møteplasser i historiske omgivelser.
Les mer!

Straand Akademia

Straand Akademia
– kunnskap og kompetanse

Vi bidrar til at fremtidens bedrifter lykkes!
Les mer!

Teambuilding

Teambuilding

Vrådal har de perfekte rammene for å bygge den gode lagfølelsen! Opplev vakker natur, jobb i unike omgivelser og kom hjem med mer energi og sterkere bånd!
Les mer!

Sommer- og vinterfest

Sommer- og vinterfest

Vrådal er en destinasjon hele året. Her kan du både feire sommerfest og vinterfest med varierte aktiviteter. Sett ditt preg på oppholdet og hold gjengen samlet, enten det er båttur med MS Fram, tur på golfbanen, i alpinbakken eller på sykkelsetet i vakker natur.
Les mer!

Julebord

Julebord

Kom og opplev førjulsstemning i de historiske stuene våre og nyt deilig hjemmelaget mat med vekt på lokale og gode råvarer. Tradisjonen tro har vi også show og underholdning som en del av julebordet.
Les mer!

Vi tilpasser oss din bedrift!

Alle bedrifter er unike. Det har vi på Straand stor respekt for. Derfor ønsker vi gjerne å skreddersy opplevelsen sånn at dere blir fornøyd med oppholdet!

Vi tilbyr våre gjester opplevelser og aktiviteter der Vrådals vakre natur, eventyrlige Telemark og Straand Hotel sin rike historie er noen av ingrediensene.

I samarbeid med gode partnere sørger vi for en profesjonell og kvalitetssikret gjennomføring, enten det er kick-off, teambuilding, styremøte, kurs eller konferanse.

Stor kapasitet

Vår moderne konferanseavdeling kan ha møter på opptil 400 personer i en sal, eller vi kan dele opp området i akkurat passe størrelse tilpasset din bedrift!

Rike muligheter rett utenfor døra

Naturen ligger rett utenfor dørstokken på Straand Hotel. Her har du vakker utsikt mot innsjøen Nisser og de små øyene i vår egen innlandsskjærgård.

Vrådal har både golfbane og alpinanlegg samt rike turmuligheter.

Vi tilbyr gjerne fjelltur med guide, kano- eller kajakktur, sti-sykling, klatring i fjellet, trugetur, skiturer, ski-instruksjon og teambuilding med konkurranser.

Velkommen til faglig og sosialt påfyll på Straand Hotel!