Straandtreffet 2022

Velkommen til Straand treffet 2022, helgen 16.-18. september.
Book rom og planlegg en flott weekendtur i flotte Telemark.

Påmelding til konferansedelen på samme link: https://straand.no/pamelding/ Hubriding.no – 10 ruter er klare og i dagene før seminaret blir det lagt ut to nye kjøreruter til glede for de besøkende. Totalt 12 digitale kjøreruter. Det er også lagt til rette gode Covid-19 rutiner som alle besøkende må følge, forteller Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet 2021. Han har vært sentral i Straand Treffet komiteen siden det første arrangementet tilbake i 2018. Alle kommer! Mange av de viktige premissgiverne knyttet til motorsykkelkjøring i Norge kommer på arrangementet. Enten som innledere eller deltakere. – Det er utrolig hyggelig å se den store interessen, sier Trond Olsen. – NMCU, NAF, KNA, Motorsykkelimportørenes Forening (MCF), MC-Forhandlerforeningen, Statens Vegvesen/Vegdirektoratet, Veietaten i foregangsfylke innen MC-sikring i Vestfold og Telemark Fylkeskommune er blant våre innledere, forteller Trond Olsen. 

Flott utstilling utenfor hotellet av nye motorsykler Forhandlere og importører bidrar med å sende motorsykler så besøkende kan få sett på mange ulike modeller. – Det kommer en lang rekke motorsykler som vi får levert eller kjørt oppover i samarbeid med de sentrale MC-forhandlerne på Sørlandet, i Østlandsområdet og fra MC-importørene i Norge. Dermed får vi en flott utstilling som deltakerne kan se, sier Trond Olsen. — Mer informasjon kan du også se på denne tidligere artikkelen: https://www.reitwagen.no/straand-treffet-2020-med-solide-covid-19-grep/ Overnatting – mange gode alternativer: Straand-familien med historie tilbake til 1864 står for overnattingskapasitet og mat og servering; inne og ute. For overnatting og booking, ring hotellet 35 06 90 00 eller e-post straand@straand.no. – Vi har følgende alternativer: hotellrom, leie av hytte, campingplass, og det er leiligheter for 5-7 som kan leies. Perfekt for enkeltpersoner, par, vennegrupper eller mc-klubber. Vi skreddersyr så det er tilpasset den enkeltes ønsker. Desto tidligere man er ute – desto bedre kan vi tilpasse løsningene for deg, dere og evt. klubben. Se bilder og fakta om regionen på, Fjell-Telemark (www.fjelltelemark.no) Visit Telemark, Kviteseid kommune og Vrådal i det sammenslåtte Vestfold-Telemark i 2020 – Telemark fylkeskommune/Vestfold fylkeskommune -:) 

Kort om treffet: Straand treffet avvikles ved Straand Hotel (De Historiske Hotell og Spisesteder) i Vrådal i Telemark 16 – 18 september 2021 og bygger videre på suksessen fra tidligere år. Da prøvekjørte folket ca 40 i 2018 og 82 motorsykler i 2019. I 2018 besøkte ca. 500 treffet og fikk 30 minutters kjøreturer. I 2019 kom hele 1.500 besøkende som fikk mulighet å kjøre 80 sykler i 30 minutter. Det betyr at det i 2019 ble foretatt ca. 1.100 prøvekjøringer, noe som tilsvarer ca. 33.000 kjørte kilometer. Det er fantastisk og sikrer gode kjøreopplevelser og gode drømmer for alle som besøker oss! Vi gleder oss til et noe annerledes Straand treff i år, det blir fokus på det nylanserte produktet HubRiding, som er en lang rekke ruter som alle går ut fra Straand Hotel i mange ulike retninger. Foreløpig er det laget 10 ruter som ligger digitalt. Her jobber vi løpende med å legge ut nye ruter og mer informasjon knyttet til rutene for å gjøre det til gode opplevelser for de som kjører motorsykkel eller classic car. English; short version We will for 2020 move the focus from test driving to MC-touring in the beutifull area of FjellTelemark with your own bike. Display of new bikes will be presented – and discover friendship, learn about safety and biker related news and experiences! For more contact and information e-mail: straandtreffet@straand.no and brj@firsthouse.no. Vi skal bidra til å skape interesse og kjøreglede, Velkommen! Trond Olsen, Ole Andreas Isdahl og Bjørn Richard Johansen MC-entusiaster For mer informasjon om De historiske hotel & Spisesteder se https://www.dehistoriske.no/

Velkommen til oss:  Katrine og Lars Arne Straand, Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel

Planleggingen er allerede i gang for Straandtreffet 2022 som arrangeres 16.-18. september.
 
Alle kommer! Mange av de viktige premissgiverne knyttet til motorsykkelkjøring i Norge kommer på arrangementet. Enten som innledere eller deltakere. 

Flott utstilling utenfor hotellet av nye motorsykler Forhandlere og importører bidrar med å sende motorsykler så besøkende kan få sett på mange ulike modeller. – Det kommer en lang rekke motorsykler som vi får levert eller kjørt oppover i samarbeid med de sentrale MC-forhandlerne på Sørlandet, i Østlandsområdet og fra MC-importørene i Norge. Dermed får vi en flott utstilling som deltakerne kan se, og prøvekjøre.
Overnatting – mange gode alternativer: Straand-familien med historie tilbake til 1864 står for overnattingskapasitet og mat og servering; inne og ute. For overnatting og booking kan hotellet kontaktes på e-post straand@straand.no.
Vi har tilbyr hotellrom, leie av hytte, campingplass, og har også leiligheter  som kan leies.
Perfekt for enkeltpersoner, par, vennegrupper eller MC-klubber. Vi skreddersyr så det er tilpasset den enkeltes ønsker. Desto tidligere man er ute – desto bedre kan vi tilpasse løsningene for deg, dere og evt. klubben. Se bilder og fakta om regionen på, Fjell-Telemark (
www.fjelltelemark.no) Visit Telemark, Kviteseid kommune og Vrådal i det sammenslåtte Vestfold-Telemark i 2020 – Telemark fylkeskommune/Vestfold fylkeskommune -:) 

Velkommen til oss:  Katrine og Lars Arne Straand, Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel

Det vil være

  • Miniforedrag om forskjellige tema.

  • MC-turkjøring med guide på egen sykkel

  • Mulighet for å treffe bransjens forhandlere, fagfolk og entusiaster.

  • Utstilling av motorsykler og utstyr.

For interesserte: Ta kontakt med Lars Arne Straand på e-post lars.arne@straand.no eller mobil 916 76 934

Hotellrom​

  • inkl. middag, frokost og deltakelse på Straandtreffet

Enkeltrom kr 2370,- per natt

Dobbeltrom kr 3550,- per natt

Leilighet som hotellrom

  • Pris per dobbeltrom per natt i 2-roms leilighet inkl. sengetøy og utvask, samt middag og frokost på Straand Hotel. Felles stue, bad og kjøkken.
  • Pris for dobbeltrom i 1-roms leilighet kr 2590,- per natt
  • 1 km fra Straand Hotel/treffområdet

kr 2340,-/per natt

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.