Straandtreffet 2023

Velkommen til Straand treffet 2023, helgen 15.-17. september.
Book rom og planlegg en flott weekendtur i flotte Telemark.

Vi har startet planlegginen for Straandtreffet 2023

Vi gleder oss til nok en gang å ønske velkommen til Straandtreffet i midten av september.
Det er 6. gang Straand Treffet gjennomføres med fokus på et faglig program med foredrag, prøvekjøring og prisutdelinger.

Straandtreffet har hatt en fin utvikling de foregående årene og vi planlegger for enda flere utstillere i 2023.
Sett av weekenden og reserver rom allerede nå!

Velkommen for å prøve ny MC Mer enn 60 sykler, 15 forhandlere og importører stiller ut modeller for prøvekjøring. (16-18 September)
Det er 5. gang Straand Treffet gjennomføres med fokus på et faglig program med foredrag fredag kveld, prøvekjøring og prisutdelinger på lørdag og søndag.

I år ser det ut til at vi får besøk av mer enn 15 forhandlere og importører.
Disse har med over 60 motorsykler som det er mulig å prøve gjennom helgen, sier Trond Olsen. Fredag 16.september starter vi kl. 17.00 med sosialt, deretter faglig foredrag frem til 20.00 før middag. Så blir det prøvekjøring og faglige innlegg på treff-plassen utenfor hotellet på lørdag og søndag. Videre blir det lagt opp til Hubriding.no kjøring i løpet av helgen. Både samlet og individuelt for MC-entusiaster som besøker treffet.

I år er fokus i den faglige delen av programmet å gi råd om gode kjøreteknikker. Tore Johannessen, som er styreleder i MCsikkerhet.no og en av landets mest anerkjente trafikklærere på MC, skal innlede Straand Treffet seminaret på fredag ettermiddag kl. 18.00.
Jeg gleder meg til Straand Treffet og skal bidra med å gi innsikt i tre viktige forhold når man kjører motorsykkel. Jeg skal dele mine råd for å forebygge utforkjøringsulykker. Råd for å forebygge og unngå kryssulykker og råd når man kjører MC i følge med andre, sier Tore Johannessen som er styreleder i MCsikkerhet.no. MCsikkerhet er et prosjekt som skal jobbe bevist med trafikksikkerhet på motorsykkel. Prosjektet er bl.a. sentralt i tiltaksplanen for trafikksikkerhet frem til 2025.

En rekke aktører vil også komme med sine busser og lastebiler.

Blant annet har KTM, Harley Davidson og BMW varslet at de kommer med sine merketrailere, sier Trond Olsen. I henhold til vår oversikt ser det pr. dato ut at disse merkene vil bli representert på årets Straand Treff. Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph, Indian, Royal Enfield og Yamaha.

Overnatting – mange gode alternativer: Straand-familien med historie tilbake til 1864 står for overnattingskapasitet og mat og servering; inne og ute. For overnatting og booking kan hotellet kontaktes på e-post straand@straand.no.
Vi har tilbyr hotellrom, leie av hytte, campingplass, og har også leiligheter  som kan leies.
Perfekt for enkeltpersoner, par, vennegrupper eller MC-klubber. Vi skreddersyr så det er tilpasset den enkeltes ønsker. Desto tidligere man er ute – desto bedre kan vi tilpasse løsningene for deg, dere og evt. klubben. Se bilder og fakta om regionen på, Fjell-Telemark (www.fjelltelemark.no) Visit Telemark, Kviteseid kommune og Vrådal i det sammenslåtte Vestfold-Telemark i 2020 – Telemark fylkeskommune/Vestfold fylkeskommune -:) 

Velkommen til oss:  Katrine og Lars Arne Straand, Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel

 

Slik vil det være!

Overnattingsmuligheter

Hotellrom​

 • Enkeltrom (per natt) kr 2505

  Inkl. middag, frokost og deltakelse på Straandtreffet

 • Dobbeltrom (per natt) kr 3760

  Inkl. middag, frokost og deltakelse på Straandtreffet

Leilighet og camping

 • 1- Roms leilighet (per natt) kr ????

  Inkl. sengetøy og utvask, samt middag og frokost på Straand Hotel. Felles stue, bad og kjøkken. 1 km fra Straand Hotel og treffområdet

 • Camping kr 150

  Per person per natt. Teltplass rett nedenfor hotellet og treffområdet. Middag og frokost på Straand Hotel kan også bestilles.

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.