fbpx

Straandtreffet 2020

Velkommen til Straand treffet 2020, helgen 18.-20. september.
Book rom og planlegg en flott weekendtur i flotte Telemark.

Programmet for Straand Treffet 2020 er klart:
Sterkt faglig program, utstilling av MC-er og Hubriding.no står i fokus

Trond Olsen, treffgeneral for Straand Treffet 2020, er klart med det faglige programmet for arrangementet som går av stabelen 18. – 20. september i Vrådal i Telemark. I programmet inngår foredrag om kjøreglede, MC-sikker kjøring og råd om hvordan bli en bedre MC-fører, MC-politisk debatt og masse annet spennende fra scenen. Videre ikke minst: Hubriding.no kjøring.

Viktig for årets arrangement er at alle må være forhåndspåmeldt på mc@straand.no som del av Corona-tiltakene i forbindelse med arrangementet. Alle deltakere må melde seg på forhånd for å kunne delta på Hubriding.no på lørdag og søndag. Påmelding til konferansedelen på samme link: https://straand.no/pamelding/

Hubriding.no
– 10 ruter er klare og i dagene før seminaret blir det lagt ut to nye kjøreruter til glede for de besøkende. Totalt 12 digitale kjøreruter. Det er også lagt til rette gode Covid-19 rutiner som alle besøkende må følge, forteller Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet 2020. Han har vært sentral i Straand Treffet komiteen siden det første arrangementet tilbake i 2018.

Alle kommer!
Mange av de viktige premissgiverne knyttet til motorsykkelkjøring i Norge kommer på arrangementet. Enten som innledere eller deltakere. – Det er utrolig hyggelig å se den store interessen, sier Trond Olsen.
– NMCU, NAF, KNA, Motorsykkelimportørenes Forening (MCF), MC-Forhandlerforeningen, Statens Vegvesen/Vegdirektoratet, Veietaten i foregangsfylke innen MC-sikring i Vestfold og Telemark Fylkeskommune er blant våre innledere, forteller Trond Olsen.

Flott utstilling utenfor hotellet av nye motorsykler
Forhandlere og importører bidrar med å sende motorsykler så besøkende kan få sett på mange ulike modeller.
– Det kommer en lang rekke motorsykler som vi får levert eller kjørt oppover i samarbeid med de sentrale MC-forhandlerne på Sørlandet, i Østlandsområdet og fra MC-importørene i Norge. Dermed får vi en flott utstilling som deltakerne kan se, sier Trond Olsen.

Mer informasjon kan du også se på denne tidligere artikkelen: https://www.reitwagen.no/straand-treffet-2020-med-solide-covid-19-grep/

Overnatting – mange gode alternativer:
Straand-familien med historie tilbake til 1864 står for overnattingskapasitet og mat og servering; inne og ute. For overnatting og booking, ring hotellet 35 06 90 00 eller e-post straand@straand.no.
– Vi har følgende alternativer: hotellrom, leie av hytte, campingplass, og det er leiligheter for 5-7 som kan leies. Perfekt for enkeltpersoner, par, vennegrupper eller mc-klubber. Vi skreddersyr så det er tilpasset den enkeltes ønsker. Desto tidligere man er ute – desto bedre kan vi tilpasse løsningene for deg, dere og evt. klubben.

Se bilder og fakta om regionen på, Fjell-Telemark (www.fjelltelemark.no) Visit Telemark, Kviteseid kommune og Vrådal i det sammenslåtte Vestfold-Telemark i 2020 – Telemark fylkeskommune/Vestfold fylkeskommune -:)

Kort om treffet:
Straand treffet avvikles ved Straand Hotel (De Historiske Hotell og Spisesteder) i Vrådal i Telemark 18 – 20 september 2020 og bygger videre på suksessen fra 2018 og 2019. Da prøvekjørte folket ca 40 i 2018 og 82 motorsykler i 2019. I 2018 besøkte ca. 500 treffet og fikk 30 minutters kjøreturer. I 2019 kom hele 1.500 besøkende som fikk mulighet å kjøre 80 sykler i 30 minutter. Det betyr at det i 2019 ble foretatt ca. 1.100 prøvekjøringer, noe som tilsvarer ca. 33.000 kjørte kilometer. Det er fantastisk og sikrer gode kjøreopplevelser og gode drømmer for alle som besøker oss! Vi gleder oss til et noe annerledes Straand treff i år, det blir fokus på det nylanserte produktet HubRiding, som er en lang rekke ruter som alle går ut fra Straand Hotel i mange ulike retninger. Foreløpig er det laget 10 ruter som ligger digitalt. Her jobber vi løpende med å legge ut nye ruter og mer informasjon knyttet til rutene for å gjøre det til gode opplevelser for de som kjører motorsykkel eller classic car.

 

English; short version
We will for 2020 move the focus from test driving to MC-touring in the beutifull area of FjellTelemark with your own bike. Display of new bikes will be presented – and discover friendship, learn about safety and biker related news and experiences!
For more contact and information e-mail: trond.olsen@multivac.no and brj@firsthouse.no.

Vi skal bidra til å skape interesse og kjøreglede,

Velkommen!

Trond Olsen, Ole Andreas Isdahl og Bjørn Richard Johansen
MC-entusiaster

For mer informasjon om De historiske hotel & Spisesteder se https://www.dehistoriske.no/

Velkommen til oss:
Lars Arne Straand og Katrine Straand
Vertsfamilie og 5. generasjon på Straand Hotel

Det vil være

 

 • Miniforedrag om forskjellige tema.

 • MC-turkjøring med guide på egen sykkel

 • Mulighet for å treffe bransjens forhandlere, fagfolk og entusiaster.

 • Utstilling av motorsykler og utstyr.

For interesserte: Ta kontakt med Lars Arne Straand på e-post lars.arne@straand.no eller mobil 916 76 934

Hotellrom​

 • Pris per person i dobbeltrom per døgn inkl. middag og frokost
 • Tillegg for enkeltrom kr 495,- per natt

kr 1570,-/per natt

Straand camp

 • Pris per person per natt.
 • Campen ligger rett ved Straand Hotel / treffområdet

kr 100,-/per natt

Leilighet som hotellrom

 • Pris per dobbeltrom per natt i 2-roms leilighet inkl. sengetøy og utvask, samt middag og frokost på Straand Hotel. Felles stue, bad og kjøkken.
 • Pris for dobbeltrom i 1-roms leilighet kr 2590,- per natt
 • 1 km fra Straand Hotel/treffområdet

kr 2340,-/per natt

Hytte i Vrådal Hyttepark

 • Pris per dobbeltrom per natt for 2-roms selvhushold hytte med 6 sengeplasser.
 • Evt. tillegg for sluttrengjøring kr 900,-. Sengetøy kan leies for kr 175,- per sett.
 • 1 km fra Straand Hotel / Treffområdet

kr 1190,-/per natt

Bli kjent hytta​

 • Pris per natt for 1 seng i delt hytte.
 • Sluttrengjøring inkl.
 • Tillegg for sengetøy kr 175,-
 • 1 km fra Straand Hotel / Treffområdet

kr 490,-/per natt

Hytte ved Vrådal Panorama

 • Pris per døgn for selvhusholds-leilighet med 2 soverom og 6 sengeplasser. Vi har også større hytter tilgjengelig.
 • Evt. tillegg for sluttrengjøring fra kr 1200,- tillegg for leie av sengetøy kr 175,-
 • Ca 5 km fra Straand Hotel / Treffområdet.

kr 1890,-/per natt​

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.