Document

Sykkelpakker

Velkommen til oss

Helt siden 1864 har hotellet vårt sørget for trivsel og god service med gjesten i sentrum. Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år senere vil man føler seg som hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel i Vrådal oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter.

Hvorfor HUBRiding?

Vi har utviklet konseptet fordi vi liker syklisten som gjestegruppe og for at du skal slippe kjedelig flytting fra hotell til hotell og kjedelige transportetapper som tar unødvendig tid.
Du skal rett og slett kunne bruke tiden på det du liker aller best, bare sykle og nyte Telemark og alt det flotte vi har å by på. Ikke minst muligheten til å komme tilbake til en etablert base for å nyte det gode liv, takterrassen vår, god mat og drikke og en stab som legger godt til rette for deg og dine behov som syklist.
Spennende å reise ut fra hotellet, godt å komme tilbake.
Våre anbefalte ruter finner du på https://hubriding.no/straand/sykkel/

Hubriding Sykkel tilbyr tilgjengelige stier, spennende landeveier og sykkelruter i nærheten av de fleste byer og tettsteder.

Priser og tilbud

Priser fra kr 825,-

Prisen gjelder per person i dobbeltrom.
Inkluderer overnatting med frokost, en varm kaffe ved ankomst, gratis utendørs parkering, tilgang til utstyr for å vaske sykkelen og for å tørke sko og klær.
Enkeltrom fra kr 1345,-
Tillegg for middag fra Kr 515,- per person