3-retters meny eller buffe, etter kjøkkensjefens valg for dagen.
5-retters gourmet
Må bookes senest dagen før (innen 15:00)
Alternativ 1 kr 1195,-
Rett 1
Røykt and fra Holte gård med tyttebær-glace.
Rett 2
Skogsoppsuppe med pesto og chorizo-chips.
Rett 3
Sorbet av bær med myntegelé
Hovedrett
Lammemørbrad servert med rosmarinsaus, fløtegratinerte poteter og sesongens grønnsaker.
Dessert
Eplekake med iskrem.
Alternativ 2 kr 1195,-
Rett 1
Gravet elg med hjemmelaget tindved-dressing og friske bær.
Rett 2
Kamskjell tartar med lime glace og frisk salat.
Rett 3
Rødbetsorbet med rødbetchips.
Hovedrett
And fra Holte gård. Serveres med marinert fennikel, aspargesbønner, fondantpoteter og Cherry rødvinssaus.
Dessert
Vanilje Panna cotta med bærcoulis.
Alternativ 3 kr 1495,-
Rett 1
Tartar av røye fra Fyresdal med limedressing og frisk salat.
Rett 2
Honningglasert, fritert geitost fra Haukeli.
Rett 3
Frisk salat med avokado og mango.
Hovedrett
Filet av elg med pannestekt skogssopp, ovnsstekte poteter, stekte persillerøtter, karamellisert gulrot og viltsaus.
Dessert
Ostekake med multecoulis.