Påskeferie

Legg påskeferien til Vrådal og nyt dagene på ski i Telemark!

Ut på ski eller bare slappe av?

Kom og opplev påskestemning i Vrådal. Vi ønsker store og små velkommen til skiglede, innehygge, god hjemmelaget mat og samvær som skaper gode minner.

God påskestemning for hele familien på historiske Straand Hotel og flotte forhold ved skisenteret.
Frister det med en tur i svømmebasseng og sauna, eller vil du ta gjerne med kort og brettspill som dere kan kose dere med i en av våre historiske salonger? Deilig hjemmelaget mat for store og små. Velkommen til familiepåske her hos oss.

Langfredag er det utegrilling på takterrassen. Deilig mat, langrennsmuligheter, tur i skibakken i Vrådal Panorama Skisenter eller i vårt svømmebasseng. Ettermiddagskos rundt bålpannen på takterrassen eller avlsapping med en god bok ved peisen.
Ønsker du å ha en påskeferie uten ski så kan du vandre i flott vinterlandskap gjennom rolige Vrådal sentrum, ta stolheisen tur/retur toppen av bakken og nyte en varm kopp med panorama utsikt utover dalen. 

Previous slide
Next slide

Påskeaften kan du også være med på tur for å oppleve historie, vakker natur og god lokalmat. Tur til Eidsborg stavkirke, Lårdal Bygdemuseum med guide og deilig hjemmelaget to retters lunsj laget på lokale råvarer. Pris kr 690,- pr pers. bookingsfrist for turen er 21.mars til Straand Hotel . Vi har noe for enhver smak i påsken!

Få 10% rabatt på overnatting.

Vi har ledige rom hele påsken.
Bestiller du online får du 10% rabatt på overnatting med frokost.

Fleksible alpinpakker

Vi har alpinpakker som passer for alle. Her kan du bestille overnatting med heiskort til en eller alle i følget, en eller flere dager

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.