Document

Vår i Vrådal

Nyt våren på sitt beste ved Straand Hotel. Finn en aktivitetet som passer for deg, eller slapp av i våre vakre omgivelser.

De historiske ikon

Vårprakt ved Straand Hotel

Naturen våkner til liv og skaper uforglemmelige opplevelser. Her kan du nyte alt fra golf og padling til museer og biltreff. Motorsykkelentusiaster vil elske veiene rundt Vrådal. Velkommen til vårens paradis.

Vårtreff på Straand Hotel

Noen kjekke våraktiviteter

Vrådal golf

Fra ca. 1. mai
9-hullsbane
Kafe

Fra hotellet ser vi over til en av Norges vakreste 9-hulls golfbaner som ligger på Fossøy. Her kan du nyte spill på en meget velholdt golfbane med eget vanningsanlegg rett fra innsjøen Nisser.

Sjekk ut Vrådal golfklubb og vår golfpakke!

Sykkel

Sykkelutleie

Sykkelen er et svært populært fremkomstmiddel i Vrådal. Hos oss kan du leie tradisjonelle tråsykler eller topp moderne El-sykler som gir deg tilgang til nye og helt fantastiske områder og opplevelser. Lei el-sykkel her!

Motorsykkel og bil

Vakre omgivelser
"Sving-garanti"

Vi har Norges kanskje mest velutviklede rutenett og service tilbud for motorsyklister. Her kan du velge mellom 15 spesialdesignede HUB-ridingruter med svinggaranti og helt fantastiske tilkomstruter fra øst, vest, nord eller sør. Vi har et eget serviceprogram for motorsyklisten som omfatter alt fra teknisk støtte, vask eller tørkefasiliteter for de som har blitt våte.

Finn aktiviteter og severdigheter i kart

Motorsyklist, landeveissyklist, syklist, bilist, vandrer eller padler? På vår aktivitetsside hubriding.no finner du et stort nettverk av kvalitetssikrede kjøreruter og opplevelser.

Hotellet

Hotellet har et stort aktivitetstilbud for store og små og har en fantastisk beliggenhet i nord-enden av den vakre innsjøen Nisser. Vi har et stort aktivitetstilbud for store og små. Her kan du planlegge en aktivitetsferie eller bare slappe av og nyte god mat og drikke.

Opplevelser

Telemark er rik på kulturhistorie og med Straand sin sentrale beliggenhet er det enkelt å nå alle med korte og opplevelsesrike biletapper. I nærområde kan du oppleve Hamaren og tretoppsvien i Fyresdal , vannveiene i Telemark , UNESCOs verdensarvsted Rjukan-Notodden industriarv , det fantastiske Z-museum i Treungen , jettegrytene i Nissedal  og Bø Sommarland  for å nevne noe.

Afternoon Tea

For å ta vare på deg og dine serverer vi gjerne «afternoon tee» i vår flotte peisestue eller blåsalong. En opplevelse som hensetter deg og dine til ro og nytelse som garantert vil lade flate batterier.

Svømmebasseng

Hotellet har et flott basseng som holder friske 26 grader, en populær arena for både barn og svømmende mosjonister om været skulle være litt rufsete. Bad og badstue kan komplementeres med forfriskende smaker av lokal mat og drikke som setter en spiss på opplevelsene. Vi skreddersyr gjerne et program for deg og dine.

Turmuligheter

Mange av vårer gjester dyrker turinteressen i de fantastiske fjellene vi har rundt oss. Her finnes det et stort nettverk av korte og lengere turer i skog eller fjell. Vi har flotte skoger, blanke sva og høye fjell som skal kunne tilfredsstille ethvert behov eller
ambisjonsnivå. For mer informasjon om turmuligheter og veivalg se https://hubriding.no/hotell/straand/#vandring.

La Straand Hotel bli din base for et opphold i Vest-Telemark!

Spesialdesign din egen vårpakke

Kontakt oss gjerne, så skreddersyr vi ditt hotellopphold.

eller

Våraktiviteter