Arrangere

La Straand Hotel være utgangspunkt for din feiring. Firmafest, dåp, sommerfest, konfirmasjon, bryllup, klassefest, jubileum eller rundt år og andre anledninger.

De historiske ikon

Feir livets høydepunkter hos oss!

Firmafest, dåp, sommerfest, konfirmasjon, bryllup, klassefest, jubileum eller rundt år og andre anledninger? Skal du feire bryllup, kan vi også fikse vielse i vår flotte eplehage! Kom og feir hos oss på Historiske Straand Hotel.

Bryllup

Mat av ypperste klasse
Straand pynter opp festbordet
Gavebord
Tur med veteranbåt?
Leie veteranbil eller veteranbuss?

På Historiske Straand Hotel har vi lang erfaring med å arrangere bryllup og vi er her for å gjøre din feiring til en uforglemmelig dag og ett minne for livet.

Vi tilrettelegger for feiring og overnatting i historiske rom så vel som transport til og fra vielsen.

Hotellet har også en egen vetaranbåt, M/S Fram som kan leies til en rolig tur på vakre Nisser. Eller hva med å bruke hotellets veteranbiler – eller leie en veteranbuss – til kjøring i forbindelse med selskapet?

Konfirmasjon

Mat av ypperste klasse
Straand Hotel pynter opp festbordet
Gavebord

En konfirmant har ofte egne ønsker, særlig for maten, og vi strekker oss langt for at hovedpersonen skal bli fornøyd. Vi har lokaler og mattilbud som passer de fleste.

Enten dere har gjester eller kommer langveisfra, tilbyr vi gode hotellromspriser med inkludert frokostbuffé.

Dåp & Navnefest

Nydelig mat for enhver smak
Straand Hotel pynter opp festbordet
Gavebord

Organiseringen av selskapet knyttet til dåp kan med fordel overlates til andre, slik at de stolte foreldrene kan vie sin tid og energi til å virkelig nyte dagen.

Julebord på Straand Hotel

Deilig julemat
Grupper og firma
Skreddersydd tilbud

Vi ønsker deg velkommen til vårt førjulsparadis!

Prøv gjerne våre fantastiske julebord. Vi serverer vår store julebordsbuffet med variert julemat, underholder og åpner dørene til vår dansebar.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi for ditt arrangement.

Stabbur, vinkjeller, bar og pub. På Historiske Straand Hotel har vi ett godt utvalg av avskjermede lokaler som egner seg til forskjellige typer arrangement og feiringer. De fleste lokalene våre kan reserveres til nettopp ditt selskap.

Selskapslokaler

Gourmetrestauranten vår Bestemorstua er et velegnet lokale for selskaper opp til 55 personer. Her dekkes opp med lys og hvite duker og vi kan tilpasse videre pynting i forhold til deres ønsker.
Ved store selskap kan vi også dele hovedrestauranten inn i opp til 3 adskilte lokaler og pynte til selskap.

Stabburet

Mat og drikke
Kulturhistorie
Vin, øl- eller sidersmaking
Fint utgangspunkt for teambuilding

Stabburet er Norges minste vertshus, med plass til 20 personer! Her serverer vi spekemat eller viltgryte og gløgg i den sorte gryte. Med skinnfeller, fakkelbokser og bålpanne blir det en magisk stemning. Det var her på tunet ved Bestemorstoga historien vår startet i 1864. Hvis du ønsker et historisk kulturinnslag, kan det bestilles!

Vinkjeller

Vinpakke
3-retters festmiddag
5-retters gourmet

Vinkjelleren på Straand passer ypperlig til mindre grupper på opptil 20 personer. Med stearinlys og rustikke omgivelser gir det en helt spesiell stemning rundt måltidet. Vi tilbyr vinpakker tilpasset menyen.

Peisestua

Aperitiff / kaffe avec
3-retters middag
5-retters gourmet

Peisestua er stedet der Knut Hamsun fikk servert sin middag da han gjestet hotellet. Egner seg for aperitiff med eller uten historiefortelling og kaffe avec etter middag hvis man ønsker det. Nyt det historiske suset fra de tykke tømmerveggene i hotellets hjerte! 

Bestemorstua

2-retters lunsj
3-retters middag/buffe
5-retters gourmet

Bestemorstua er et intimt lokale for inntil 50 personer. Bordene er dekket med hvite duker, og her serverer vi lunsj, middag, festmeny og 5-retters gourmet.

Bar og pub

På Straand Hotel har vi også egne barlokaler som kan disponeres til ditt selskap. Her har vi Straand Dancing plassert i nærhet til resepsjonen og trivelige Skjusstasjonen pub, dekorert med bilder og dokumenter fra vår lange historie.

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.