Bryllup er en av livets viktigste begivenheter. Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup og hjelper deg med å sette sammen en dag som blir helt spesiell.

Tre forslag
Det er mange ulike måter å gjennomføre en bryllupsfeiring på og vi kan derfor ikke her gi deg en oversikt over alt vi kan få til. Derfor presenterer vi her tre bryllups – scenarioer samt noen praktiske opplysninger.

Sommerbryllup
Etter at bruden er pyntet og brudgom og gjester er på plass i kirken, så starter dagen for alvor. Vrådal Kirke ligger vakkert til ved bredden av Vråvatn. Når vielsen er over venter en av våre veteranbiler på å ta med seg brudeparet for fotografering og litt tid alene. Gjestene går ombord veteranbåten MS Fram og blir med på champagnecruise tilbake til hotellets brygge. Underveis kommer brudeparet om bord for å være sammen med gjestene på siste del av cruiset.

Tilbake på hotellet er det tid for litt avslapning på hotellets terrasse før middagen skal serveres.
Restauranten er pyntet til fest og kjøkkensjefen står klar med noe av det flotteste vi tilbyr – Telemarksgilde. Her finner du både elg, rådyr, sik og aure, mye av detfra lokale leverandører. Hva med friske jordbær med lokalprodusert is til dessert? Eller hjemmelagede “tilslørte brudepiker”? Etter middagen fortsetter festen i et av våre festlokaler.For brudeparet ender bryllupsfeiringen i et av våre romantiske Jubileumsrom, med tømmervegger og himmelseng.

Vinterbryllup
I Vrådal er det vakkert vinterlandskap som skaper en flott ramme rundt et bryllup. Kirken ligger vakkert til ved islagt vann og under bratte, snøkledde fjellsider. Etter vielsen, vel fremme på hotellet er det servering av varm gløgg i peisestua.

Før middag møtes alle til aperitiff sammen med brudeparet, og i restauranten er det flott dekket opp til en deilig tre-retters middag. Vi anbefaler å starte med suppe på en kald vinterkveld. Middagen går sin gang og etterpå er det klart for fest utover natten. For brudeparet ender bryllupsfeiringen i et av våre romantiske Jubileumsrom.

Lite og intimt bryllup
Vår a la carte restaurant er et flott sted for små selskap. Her serverer vi deilige middager, gjerne tradisjonsmat med lokale råvarer. Et annet alternativ er vinkjelleren med plass til inntil 20 personer til middag. Etter middag går turen inn i peisestua som ligger vegg i vegg. Denne er deres for resten av kvelden og her serverer vi kaker og forfriskninger utover kvelden.
For brudeparet ender bryllupsfeiringen i et av våre romantiske Jubileumsrom.

Kanskje har du fått noen tips mens du leste dette? Ta kontakt med oss for en prat om nettopp din bryllupsfeiring!