Document

HUBriding

Straand Hotel satser målrettet på å bli Norges beste hotell for motorsykkel- og bilturister.

HUBRiding

Tilrettelagt for deg som har en lidenskap for å kjøre

Historiske Straand Hotel ligger fint plassert midt i Sør-Norge, med mange svingete, kuperte veier mot attraksjoner og destinasjoner i hele den sørlige delen av landet.

Her er veitransport og kjøring en naturlig del av hverdagen og en lidenskap for mange, inkludert Lars Arne Straand, 5. generasjon vertskap og direktør på Straand Hotel.

Vi har lenge hatt lyst til å dele denne lidenskapen, de flotte kjøreturene og den storslagne naturen vår med våre gjester og resten av MC-miljøet.
I 2018 tok vi kontakt med Ole-Andras Isdahl og BikerDudes for å få hjelp av erfarne motorsyklister til å arrangere vår første MC-weekend «Straand treffet».

Vi ønsker å tilrettelegge for gode kjøreopplevelser uten transportetapper og opp- og ned- pakking og å være et møtested for kjøreentusiaster.

Med dette som bakgrunn startet vi på Straand Hotel med hjelp av BikerDudes å utvikle et aktivitetskonsept hvor det ved starten av sesongen 2021 er 13 hoteller med høy komfort og servicegrad som tilbyr ett ferdigutviklet rutenett stappfullt av varierte kjøreopplevelser av høy kvalitet til sine gjester og vi tilrettelegger også for kjøring mellom disse  hotellene.
Ruteforslagene i HUBriding konseptet er lagt opp av lokalkjente kjøreentusiaster som brenner for å vise frem sine favoritter og å gi deg en god kjøreopplevelse.

Videreutvikling av vårt HUBRiding produkt

Med utgangspunkt i utviklingen av vårt HUBRiding produkt for motorsykler har vi også utviklet konseptet for bilinteresserte og syklister.
Motorinteresserte og syklister vil være et sentralt satsningsområde i tiden fremover og vi vil fortsette å utvikle både konsepter og infrastruktur i forhold til dette.

Transport og overnatting i mer enn 100 år

Historiske Straand Hotel åpnet dørene for besøkende helt tilbake i 1864, før turismen var kommet til denne delen av Telemark.
De første årene drev Olav og Kari Straand skysstasjon for veifarende og i 1919 gikk Johan, som da hadde tatt over etter sine foreldre, sammen med 2 slektninger til innkjøp av den første bilen som kom til Vrådal. I 1929 gikk de også til innkjøp av en lastebil og etablerte fast transportrute mellom Vrådal og Skien og utviklet Straand Bilruter. Med det som er skjedd på transportområdet gjennom tidene er dette Straand-engasjementet nå en del av Telemark Bilruter.

Takterrasse

Nyt god mat og god drikke på vår takterrasse etter endt kjøretur.

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet.

Gratis parkering

Vi har gratis utendørs parkering til alle våre gjester.