Er du glad i livet på veien ?

Opplev Sør-Norges flotteste MC-veier. Velkommen på MC–tur til Straand Hotel i Vrådal, Telemark. Her i Vrådal har vi Sør-Norges råeste veier og vakker og storslått natur.

Norges beste kjøreterreng

Sammen med BikerDudes har vi utviklet et MC-konsept, HUB-riding.no til alle våre MC gjester. Tenk deg, en hel uke med svinger, flott terreng, grus, asfalt, natur, opplevelser dag etter dag etter dag uten å flytte på utstyr. Du kan velge og kjøre nye ruter hver eneste dag og returnere til vår sjarmerende takterrassen for å nyte god mat og drikke og kanskje møte andre hyggelige bikere.

Legg din neste MC tur til Straand Hotel i Vrådal, Telemark. Sør-Norges beste MC hotell! 

Previous slide
Next slide

Hva er HUB-Riding?

HUB-riding betyr at du med base på Straand Hotel, velger blant mange definerte kjøreruter som ligger i omlandet til Straand Hotel. Rutene vi tilbyr går i noe av Norges aller beste terreng og omfatter titusenvis av svinger, spektakulære fjelloverganger, asfalt, grus, herlige naturopplevelser og muligheten til å spise godt ved lokale etablisementer.
Våre anbefalte ruter finner du på https://hubriding.no/straand/

Priser fra Kr 825,-

Prisen gjelder per person i dobbeltrom.
Inkluderer overnatting med frokost, en varm kaffe ved ankomst, gratis utendørs parkering, gratis kart med kjøreruter, tilgang til utstyr for å vaske motorsykkel og for å tørke sko.
Enkeltrom fra kr 1345,-

Middag fra kr 515,- per person

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.