Smaken av Fjell-Telemark B2B program 2023

En viktig del av Smaken av Fjell-Telemark Uka er de faglige møteplassene for aktører i bransjen.
Vi arrangerer bla. møteplasser med fokus på rekruttering og salg/innkjøp.

Under finner du programmet og skjema for påmelding.

Overnattingsmuligheter

Programmet

FREDAG 27. OKTOBER

09.15 – 10.30 Rekrutteringsworkshop
En god anledning til å rekruttere motiverte medarbeidere!
Vi inviterer arbeidsgivere til å møte kandidater som er på utkikk etter jobb. Noen skal ha lærlingeplass, noen er på utkikk etter fast jobb og noen ønsker bare deltidsjobb.
Dette er en flott arena for å møte aktuelle arbeidstakere innenfor disse gruppene:
Lærlinger som skal ut i fast jobb
Elever som skal ha lærlingeplass
Flyktninger på vei ut i det norske jobbmarkedet

11.00 – 12.30 B2B Speed-dating
Produsenter av lokal og regional mat og drikke (Vestfold og Telemark) møter innkjøpere fra hotell, restaurant, ferskvare og kantine. Her kan nye kontakter oppstå og gamle forbindelser pleies.
Benytt anledningen til å finne nye, lokale produkter til ditt kjøkken eller butikk.

17.00 Vinseminar
Sommelier Steinar Hotvedt holder vinseminar.
Kr 325,- per person. Begrenset antall plasser. Forhåndspåmelding.

19.30 Middag
Buffet med lokale og regionale smaker.

 

LØRDAG 28. OKTOBER

11.00 – 16.00 Fjellmat-marked
Stands med produsenter av lokal og regional mat og drikke.
Åpent for alle. Her kan du smake, kjøpe og prate. Kanskje gjøre noen julegave-innkjøp også
?

16.15 Siderseminar
Siderprodusenter fra Telemark holder seminar om norsk (og Telemarksk) sider.
Kr 425,- per person. Begrenset antall plasser. Forhåndspåmelding.

19.00 Festaften
Aperitiff, underholdning, regionalmat- og drikke.

Meld deg på her!

Smaken av Fjell-Telemark B2B
Jeg er
Overnatting Innkjøper
Overnatting produsent/utstiller
Innkjøper deltakelse på
Produsent/utstiller deltakelse på
Deltakelse på seminar