Fra mandag 23. oktober til fredag 27. oktober vil vi legge til retter for kompetanseheving og rekruttering de lokale elevene og lærlingene.
MANDAG 23.OKTOBER
NKL, RM & SSR dagene starter. Faglærere, elever og lærlinger ankommer.
Informasjon & bli kjent middag.
TIRSDAG 24.OKTOBER
Studietur for lærlinger og elever:
Bedriftsbesøk med fokus på regional mat og drikke, mattradisjoner, produksjon og markedsføring.
Besøk hos: Holte and & gås, Lien Gård & Lindheim.
Studiedag for 10.klassinger:
I regi av NKL. Aktiviteter rundt lokalmat og drikke, regionale mattradisjoner. Felles produksjon av middagen til dem selv samt lærlinger og elever for ettermiddagen.

ONSDAG 25.OKTOBER
Råvarekurs for RM:
Råvarekurs. Desserter, sjokolade, baking.
Grønnsakskurs med produksjon av tradisjonsmat med ukrainske flyktninger fra regionen.
Mystery basket deles ut. Innlevering av mesterskapsmeny samme kvelden.
SOME, salg & markedsplaner for SSR:
SOME, salg og markedsføringsplaner.
Vertskapsrolle, historiefortellinge, trende produsenter på Tik Tok.
Konsept for plakater, menyer og temaer.
Mystery basket deles ut. Innlevering av skisse for forslag samme kvelden.
TORSDAG 26.OKTOBER.
Konkurransedag for elever og lærlinger.
Utvalg av flyktninger deltar «bak scenen» og også som gjester under kveldens konkurransemiddag.
Kåring av ”Årets Fjell-Kokk 2023” og ”Fra hav til hei markedsfører”.
NHO Reiseliv medlemsmiddag samt inviterte gjester deltar.
FREDAG 27.OKTOBER
Rekrutteringsworkshop:
Fra arbeidsgiversiden deltar hotell, restaurant, dagligvare, offentlig sektor.
I tillegg elever & lærlinger fra RM og SSR, faglærere og representanter fra opplæringskontorene.