Document

Smaken av Fjell-Telemark weekend

Fra fredag 25. oktober til søndag 27. oktober inviterer vi til en weekend med
fokus på god og kortreist mat og drikke.

Fredag
17:00 Vinseminar med sommelier Steinar Hotvedt som introduserer 4 spanske favoritter.
Kr 395,- per person. Begrenset antall plasser. Forhåndspåmelding.
19:30 Middag. Innholdsrik aftenbuffet serveres.
Kr 595,- per person. Bordbestilling

Lørdag
11:00-16:00 Fjellmat-marked der utstillerne er lokale og regionale produsenter av mat og drikke.
16:30 Siderseminar Siderprodusenter fra Telemark holder seminar om norsk (og Telemarksk) sider.
Du får lære om sider fra Telemark og smake på flere ulike sidere fra regionale produsenter, sammen med smaksprøver fra lokale produsenter.
Kr 450,- per person. Begrenset antall plasser. Forhåndspåmelding.
19:00 Festaften med underholdning, regionalmat og drikke.
Kr 735,- per person. Bordbestilling.
Vi anbefaler også å forhåndsbestille en nydelig aperitiff med lokal sider til kr 160,-

Bestilling av bord til middagene og plass på seminarer: straand@straand.no / tel 35 06 90 00
Se våre hotellpakker under.

Les mer om arrangementet her: https://straand.no/sft

Nyt en gløgg i Stabburet!

Nyt en gløgg ved bålpanna!
Vi fyrer i bålpanna under taket på terrassen hver lørdag i julebordsesongen fra kl 16 til kl 18.
Kos dere med hjemmelaget gløgg og god stemning!

Julebordpriser:

• Kr 650 pr pers. kun julebord
• Kr 1595pr pers.
dobbeltrom lør.–søn. m/ julebord og frokost

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.