Document

Smaken av Fjell-Telemark weekend

Fra fredag 27. oktober til søndag 29. oktober inviterer vi til en weekend med
fokus på god og kortreist mat og drikke.

Fredag
17:00 Vinseminar med sommelier Steinar Hotvedt. Han introduserer viner fra Toscana og du får smake 3 viner fra området.
Kr 325,- per person. Begrenset antall plasser. Forhåndspåmelding.
19:30 Middag med kortreiste råvarer.
Kr 595,- per person. Bordbestilling

Lørdag
11:00-16:00 Fjellmat-marked der utstillerne er lokale og regionale produsenter av mat og drikke.
16:15 Siderseminar Siderprodusenter fra Telemark holder seminar om norsk (og Telemarksk) sider.
Du får lære om sider fra Telemark og smake på 6 ulike sidere fra 3 forskjellige produsenter, sammen med god ost og sjokolade.
Kr 425,- per person. Begrenset antall plasser. Forhåndspåmelding.
19:00 Festaften med aperitiff, underholdning, regionalmat og drikke.
Kr 955,- per person inkl. aperitiff. Bordbestilling. 

Bestilling av bord til middagene og plass på seminarer: straand@straand.no / tel 35 06 90 00
Se våre hotellpakker under.

Les mer om arrangementet her: https://straand.no/sft

Nyt en gløgg i Stabburet!

Nyt en gløgg ved bålpanna!
Vi fyrer i bålpanna under taket på terrassen hver lørdag i julebordsesongen fra kl 16 til kl 18.
Kos dere med hjemmelaget gløgg og god stemning!

Julebordpriser:

• Kr 650 pr pers. kun julebord
• Kr 1595pr pers.
dobbeltrom lør.–søn. m/ julebord og frokost

Svømmebasseng

Oppvarmet innendørs basseng med 27,5 grader og sauna

Gratis WI-FI

Gratis trådløst nettverk over hele hotellet

Lekerom

Vi har lekerom, Nintendo Wii og utlån av lekekasser og brettspill.