Smaken av Fjell-Telemark

Vi har gleden av å ønske velkommen til Smaken av Fjell-Telemark weekend 27. til 29. oktober. Dette er høstens møteplass for lokale og regionale smaksopplevelser, vakker natur og underholdning. Vi inviterer til matmarked med lokale og regionale produsenter, vin- og sider seminar nydelig mat og underholdning.

Fjellmat-marked

Lørdag 28. oktober går fjellmat-markedet av stabelen. Hit kommer lokale og regionale produsenter av mat og drikkevarer.
Du kan smake på og kjøpe forskjellige kortreiste matskatter og få møte de som har dette som levebrød.

Smaken av Fjell-Telemark weekend

Velkommen til fristende smaksopplevelser hele helgen!
På fredag er det vinseminar med smaking og middagsbuffet etterpå. På lørdag går det store Fjellmat-markedet av stabelen, med produsenter av mat og drikke som utstillere.
På lørdag ettermiddag, etter markedet inviterer vi til siderseminar med smaking sammen med Telemark Siderlag og avslutter med Smaken av Fjell-Telemark Festaften utover kvelden. Middagen denne dagen vil inneholde smaker fra produsentene som deltar på Fjellmat-markedet!

For produsenter og innkjøpere

En viktig del av Smaken av Fjell-Telemark er de faglige møteplassene for aktører i bransjen.
Programmet for bedrifter handler om rekruttering og salg.
Rekrutterings-workshopen kobler aktuelle arbeidsgivere sammen med elever, lærlinger og ukrainske flyktninger.
B2B Speed-dating er salgs- og nettverks-arena for produsenter og innkjøpere innenfor hotell, restaurant, kantine og gårdsbutikk.

Les mer og meld deg på!

Rekruttering og utdanning

Vi vil ha arrangement for elever og lærlinger gjennom hele uken, med blant annet fokus på kompetanseheving og årets Fjell-kokk konkurranse