Document

Aktiviteter

Vrådal er et feriested med en rekke aktivitetstilbud hele året, og vi legger gjerne til rette for deg og dine ønsker!

Aktiviteter i og rundt Vrådal

Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år senere vil man føler seg som hjemme her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel i Vrådal oser av historie, unike fasiliteter, kokkekunst i verdensklasse og en atmosfære du skal lete lenge etter.

På hotellet

Hotellet tilbyr ulike aktiviteter for gjestene, blant annet lek og moro på Straand Sommerland og turer på vannet med veteranbåten M/S Fram.

Skisenter og sølvsmed

Vrådal Panorama skisenter med mulighet for å stå på slalåm og snowboard ligger bare en kort kjøretur unna, og rett utenfor døren kan du besøke Sølvsmedtunet.

Dagsturer

Med sin beliggenhet midt i Vest-Telemark er Vrådal et flott utgangspunkt for opplevelser både i denne regionen og i resten av Telemark.

Barna i sentrum

De minste gjestene er viktige for oss. Om sommeren, vinteren og i feriene er vi Barnas Hotell. Her kan både barn og voksne slappe av – vi har mange tilbud til de søte små!

Egen innsjekk for barna om sommeren

Vi vil gjerne at barna skal føle seg like velkommen som de voksne, så hele sommeren har vi egen barneinnsjekk i resepsjonen. Her får barna oppgavehefte, informasjon og en liten gave.

Spesielt for barna

Vi har lekerom, svømmebasseng, barnebuffet i restauranten og stort lekeområde utendørs. I tillegg er det bordtennis, biljard og spillerom med Nintendo Wii i nærheten av lekerommet. I resepsjonen låner vi ut lekekasser og brettspill. På et stort område nede ved vannet er det stor lekeplass, gresslette og sandvolleyballbaner.